22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CGO: Građanske vrijednosti ne stanuju na RTCG-u

Izvor: Twitter

Politika

Comments 4

CGO: Građanske vrijednosti ne stanuju na RTCG-u

Autor: Antena M

  • Viber

Emitovanjem snimka događaja pod nazivom "Svetosavska akademija" na Parlamentarnom kanalu, RTCG je ponovo narušio građanski karakter države Crne Gore, naveo je Centar za građansko obrazovanje.

Prikazivanjem spornih i revizionističkih poruka, crkvenih i drugih vezanih lica, RTCG nastavlja da se udaljava od koncepta istinskog javnog servisa koji finansiraju svi građani i građanke Crne Gore.

"To nije iznenađenje imajući u vidu da se rukovodstvo RTCG javno narugalo i vladavini prava kroz ponovni nezakoniti izbor generalnog direktora, a suprotno pravosnažnoj sudskoj odluci. Ipak, vrijedi bilježiti ovakve školske primjere kako ne treba da radi javni servis u građanskoj državi", zaključio je CGO.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Sve vu cvjetalo

Dje smo Crnogorci? Svi za tastature. Mi bismo da nam neko drugi rijesi klerofasizam. Ono sto se makar moze je da se protestvuje. Ovako izgleda da je sve u redu. Sve su nam krivi drugi, a mi u toplo i pokriveni. Za drzavu se ne bori u kucnim papucama. Na protestu kod Batricevica 100 ljudi. Sramota.

bezobrazluk

Raoniću, hitno ostavka! Ovo je više prevršilo svaku mjeru! Parlamentarni kanal je, znači, kanal Crkve Srbije...a mi, građani smo ništa kad nas jedan Raonić može vući za nos. Nećemo ga više opominjati, tražimo reakciju pravosudnih organa!

Orlov krš

Što očekivati od osobe koja je dva put nezakonito izabrana za generalnog direktora uprkos pravosnažnoj sudskoj odluci!?Upravo sve ovo radi za gazde koji ga drže na funkciji i ispunjava njihove želje i zadatke,a na štetu građanske Crne Gore!