12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mandić: Naš zadatak je da pomirimo Crnu Goru, Skupština će nastaviti da niže zapažene rezultate

Politika

Comments 3

Mandić: Naš zadatak je da pomirimo Crnu Goru, Skupština će nastaviti da niže zapažene rezultate

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić obavijestio je danas predsjednicu Evropskog parlamenta Robertu Mecolu i ambasadorku Evropske unije u Crnoj Gori Oanu Kristinu Popu o postignutim rezultatima 28. saziva Skupštine Crne Gore, kada su u pitanju brojni pomaci ključni za dalje snaženje demokratskih institucija i vladavine prava u našoj zemlji, saopšteno je iz Skupštine Crne Gore. 

Navodi se da se Mandić u pismu osvrnuo na činjenicu da je tokom prethodna tri mjeseca Skupština Crne Gore uspješno okončala niz postupaka izbora i naimenovanja visokih funkcionera u oblasti pravosuđa, čime se stalo na kraj višegodišnjem radu u v.d. stanju na ovim značajnim pozicijama, posebno istakavši da je Skupština Crne Gore uz značajnu podršku 61 poslanika, što čini više od 75% ukupnog broja poslanika parlamenta, donijela Odluku o izboru vrhovnog državnog tužioca Crne Gore. 

"Želim da sa Vama podijelim svoje duboko ubjeđenje da će Skupština Crne Gore nastaviti da niže zapažene rezultate kada je u pitanju evropski put naše zemlje, ali i kada su u pitanju sva ona pitanja koja se tiču boljeg života svih naših građana", istakao je Mandić.

Dodao je i da je zadatak kako njega kao predsjednika Skupštine, tako i svih poslanika parlamentarne većine, da Crnu Goru pomire i učine stabilnim društvom, u kojem će svi imati jednaka prava i šanse.

"Uvjeren sam da će doprinos Skupštine Crne Gore reformskim procesima i izgradnji sveopšteg društvenog mira biti snažan podsticaj napretku naše zemlje ka članstvu u Evropskoj uniji, kao i da će kontuinuirana posvećenost tekućeg skupštinskog saziva biti prepoznata kao naše iskreno zalaganje ubrzanju ovog procesa", zaključio je u pismu Mandić. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Dan

..cetnicki vojvoda sa svojom druzinom cetnika koriste svaki momenat i priliku da isprovociraju sve one normalne gradjane koi nezele sa njima imati nista zajednickog.. i nista i nikad i zauvijek mrss..!!!!!!

Katica

A jesi li se pohvalio s pjevačkim kvalitetima i balm Da li misliš tako da pomiriš CG. Pomirenje takvim pjesmama, učeščem u takvom skupu, širenjem tudjih zastava u Skupštini. Prestani s tom pričom, ne znam ni zašto ti daju prostor u novinama.

koko

AHAHAHA ovaj cetnicki vojvoda da nekoga miri a osudjen krivim za drzavni udar...