26 °

max 35 ° / min 19 °

Subota

27.07.

35° / 19°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

35° / 22°

Srijeda

31.07.

38° / 19°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

37° / 23°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milović:  Šuković i Abazović hoće da me sruše

Izvor: gov.me

Politika

Comments 2

Milović: Šuković i Abazović hoće da me sruše

Izvor: TV A

Autor: Antena M

  • Viber

Kafanska atmosfera sa skupštinskog Odbora za bezbjednost, nastavila se informerizacijom medijske scene, saopštio je ministar pravde, Andrej Milović, precizirajući da je riječ o današnjem pisanju dnevnika Vijesti, o tome šta se dešavalo u skupštinskoj gluvoj sobi.

„Dritanizacija crnogorske političke scene, koja se naslanja na informerizaciju medija, rekao je Milović, gostujući na TV A. Postoje ljudi kao što je Mihajlo Jovović urednik Vijesti kojega sam branio kao student, nakon incidenta koji je imao sa tadašnjim gradonačelnikom Miomirom Mugošom," rekao je Milović.

On je rekao da se radi  o poluistinama, kojima se poslužio urednik Vijesti i dodao, da je Jovović jedini koji bi trebalo da se zacrveni.

Ministar pravde otkrio je da će već sjutra da traži vanrednu sjednicu Vijeća za nacionalnu bezbjednost.

"Obratiću se ministru unutrašnjih poslova, direktoru UP i direktoru Agencije za nacionalnu bezbjednost i tijelima unutar tih službi zbog navoda koje je iznio Predrag Šuković. Šuković je objavio detalje iz predmeta koji su obrađivani prema međunarodnoj zamolnici, a ticao se auta u kojem je pronađena droga i koji je promijenio tri vlasnika nakon mene, a on ga je prezentovao tako što ga pokazuje i kaže Andrej Milović ovim autom prelazi granicu" saopštio je Milović, tvrdeći da se time implicitno navodi da baš on vozi auto i puni ga drogom.

Dritana Abazović i Šukovića opisao je kao dva najveća partnera u bezbjednosnom sektoru koji pokušavaju da ga sruše, i pokazali su na šta su sve spremni, kazao je ministar pravde.

Dodaje da je Šuković pomenuo bezbjednosno interesantna lica (BIL) sa kojima se on susreo.

"Ako postoji nešto kriminalno u mom postupanju, SDT će reagovati. Glavni specijalni tužilac se i sam smijao nekim stvarima. Na teret mi se stavlja (prisustvo na) krsnoj slavi na sjeveru Crne Gore, kazao je Milović gostujući na TV Aplus.

Milović kaže da je na slavi gdje su bila BIL lica bio sa Predragom Drecunom i sa uglednim doktorima. 

"Slavili smo krsnu slavu tih ljudi. Nakon toga, rečeno mi je da je bilo nekih BIL lica, ali ja sa njima nemam nikakvu vezu, osim što smo dijelili prostor", naveo je.

Dodaje da od službi nikad nije dobio informaciju ko su BIL lica u njegovom okruženju.

"Glavni specijalni tužilac je eksplicitno pred svjedocima rekao da ja nemam vezu sa bilo kakvim bezbjednosno interesantnim licima, istakao je Milović.

Milović dodaje da ne dobija podatke od agencija koji bi ga upozorili na BIL lica, a isti ti podaci se, smatra on, zloupotrebljavaju za njegovu diskreditaciju.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

nenad_mne

Pa ako te Abaz sruši, ne žali se! BIL vam se svaki put "slučajno" pojave na proslavama koje ne želite da pokvarite? Ne možete reći da vas "glava cijeli dan rastura"? Milo vam je čuti trač o drugima, a da se ne "uprljate"? Tanki ste, do Boga!

Anon

Koliko god iritantan bio ovaj trenutni ministar, u ovoj borbi moram da ga podržim, jer su ova dvojica igrači protiv Crne Gore.