15 °

max 15 ° / min 9 °

Ponedjeljak

04.03.

15° / 9°

Utorak

05.03.

14° / 8°

Srijeda

06.03.

14° / 8°

Četvrtak

07.03.

9° / 8°

Petak

08.03.

12° / 7°

Subota

09.03.

11° / 7°

Nedjelja

10.03.

12° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović: Miloviću su dani u Vladi odbrojani

Izvor: Antena M/Dragan Tomašević foto

Politika

Comments 3

Abazović: Miloviću su dani u Vladi odbrojani

Autor: Antena M

  • Viber

Lider GP URA Dritan Abazović kaže kako nema saznanja da se protiv njega vodi bilo kakav postupak koji pominje ministar pravde Andrej Milović.

Abazović kaže i da mu nije jasno kakve veze ima on sa azilom Telmana Ismailova. 

"Ukoliko dobijem bilo kakav poziv od nadležnih organa, rado ću se odazvati, kao i uvijek. Takođe, nejasno mi je odakle ministru pravde podaci o tome koji se predmeti i protiv koga vode pred SDT-om. Podsjećam da je ministar pravde protiv mene podnio krivičnu prijavu za navodnu aferu Do Kvon, pri čemu je prošlo više od devet mjeseci da još nisam saslušan po toj prijavi”, navodi Abazović u reagovanju, prenio je CdM. 

Sa druge strane, Abazović kaže da razumije ovakve izjave ministra pravde, nakon što je javnost imala priliku da vidi njegov, kako kaže lider GP URA, neslavan nastup na sjednici skupštinskog Odbora za odbranu i bezbjednost.

"Jasno je da sada, kada su mu dani u Vladi odbrojani, očajnički pokušava da sa metodom “držite lopova” skrene fokus javnosti sa slučaja Binali Čamgoza, ali i drugih navodnih veza koje on ima sa više OKG u Crnoj Gori i regionu, o čemu je javnost prvi put upoznata prethodnih dana", navodi Abazović.

On ističe da je Milović na taj način nanio štetu sebi, svojoj partiji, ali i državi.

"Ipak, vjerujem u kapacitete naših institucija da istraže sve slučajeve od javnog interesa, a vjerujem i da će u slučaju odlazećeg ministra pravde imati pune ruke posla u narednom periodu", zaključio je Abazović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

!!!

I ja vjerujem u kapacitete države a to je da te uhapse.A to što za Kvona nijesi dobio poziv za saslušanje to je zato što te nijesu smjeli zvati dok si bio Premijer jer si uveo strahovladu u Sudstvu i Policiji.Kupili smo kokice,čekamo tvoje hapšenje.