24 °

max 24 ° / min 13 °

Petak

10.05.

24° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 13°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 13°

Četvrtak

16.05.

21° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vučurović: ZBCG nema ništa protiv ulaska BS u Vladu

Politika

Comments 4

Vučurović: ZBCG nema ništa protiv ulaska BS u Vladu

Autor: Antena M

  • Viber

Koalicija Zajedno za budućnost Crne Gore (ZBCG) nema ništa protiv da Bošnjačka stranka (BS) bude dio Vlade, kazao je poslanik Nove srpske demokratije (NSD) Jovan Vučurović u Pressing-u Gradske TV.

Rekonstrukcija Vlade, u koju će ući partije bivšeg DF-a, kako navodi Vučurović, najvjerovatnije će se odvijati u dvije faze.

“Maj i septembar, ili jun i septembar. Za ZBCG je najvažnije da će NSD i Demoratska narodna partija (DNP) biti dio Vlade”, ističe Vučurović.

Govoreći o štrajku prosvjetnih radnika, Vučurović kaže da očekuje dogovor između Sindikata i Vlade.

“Apelujemo da sjednu za sto i da se dogovore, kako đaci ne bi ispaštali i kako se ne bi dešavalo da se odrađuju časovi subotom i da se propušta gradivo”, navodi Vučurović.

Povećanje cijena namirnica, ističe Vučurović, ne prati uvećanje plata. Vučurović poručuje da će se koalicija ZBCG, kada uđe u Vladu, truditi da se izbori sa “divljanjem cijena”.

“Odgovorna je Vlada, ali i oni koji drže prehrambene lance. Važno je da dođe i do povećanja plata i penzija, što je bilo i predizborno obećanje PES-a”, navodi Vučurović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Grkavac

A koji kukali Krvošijanin i kome može dati savjete. Ajde sadi krtolu po Dragalju i pomoli se u onu crkvu koju vi je napravio Franz Jozef I, Vučiroviću jer ostadoste za bruku dovijeka.

Petar

Bosnjaci Crnogorci,kako mozete vjerovati vuku u jagnjecoj kozi? https://www.vostok.rs/index.php?option=btg_novosti&catnovosti=3&idnovost=123406&Andrija-Mandic-i-Danilo-Lekovic-odlikovani-spomen-medaljama-za-doprinos-u-odbrani-zemlje-od-NATO-agresije

sam usa

Ako se vama pridruze to ce biti pocetak kraja BS. A svejedno nemaju pravo rukovodstvo.