12 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krapović: Insistiraćemo na smjeni Brđanina

Izvor: Vlada CG

Politika

Comments 3

Krapović: Insistiraćemo na smjeni Brđanina

Autor: Antena M

  • Viber

Vlada treba da razriješi direktora Uprave policije Zorana Brđanina, ocijenio je ministar odbrane Dragan Krapović dodajući da bi takva odluka značajno doprinijela još boljim rezultatima bezbjednosnog sektora i pravosuđa u Crnoj Gori.

Krapović je kazao da na današnjoj sjednici Vlade nije razmatran predlog ministra unutrašnjih poslova Danila Šaranovića za razrješenje Brđanina jer još nije prošao kadrovsku komisiju.

Krapović je kazao da je potpredsjednik Vlade Aleksa Bečić insistirao da Vlada odlučuje o tome i ispoštuje odluku parlamenta, podsjećajući da su članovi skupštinskog Odbora za bezbjednost i odbranu glasali protiv Izvještaja o radu Brđanina.

„Smatramo da Vlada treba da donese odluku o razrješenju Bršanina. Vjerujem da bi takva odluka značajno doprinijela još boljim rezultatima bezbjednosnog sektora i pravosuđa u Crnoj Gori i da je to nasušno potrebno u ovom trenutku“, rekao je Krapović.

Na pitanje kada će se ta inicijativa naći na dnevnom redu sjednice Vlade, Krapović je rekao da se sa medijskog nivoa pokušava nametnuti određena dinamika.

„Vodimo računa o harmoničnim odnosima u Vladi. Ima mimoilaženja u mišljenjima, ali vjerujem da će se to desiti jako brzo. Insistirali smo na tome i tako će biti i ubuduće“, dodao je Krapović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Objasni nam kako bi to smjena Brdjanina uticala na bolje bezbjednosno stanje u CG. Da se nijesi ti malo "precijenio", pa previše misliš. Smanji malo kriterije u skladu s tvojim mentalnim sklopom i političkom orijentacijom.

ViSITOR

Da li bi Vulin zadovoljio Vase visoke moralne kriterijume?

mr

Kada je bezbjednost u pitanju, znanje i kapaciteti Bečića, Šaranovića i Krapovića su za "poštovanje"! Jača su njihova proviđenja, no sve specijalizacije Brđaninove po Evropi i Americi! Da si kupio diplomu Brđanine, bio bi najbolji u svijet i BG, i "dlaka sa glave ti nebi falila"!!! Ovako....?!