14 °

max 14 ° / min 11 °

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Demokrate: Vlast bi, u slučaju ulaska BS, trebalo prvo da napusti ZBCG

Politika

Comments 2

Demokrate: Vlast bi, u slučaju ulaska BS, trebalo prvo da napusti ZBCG

Autor: Antena M

  • Viber

- Nakon što su krajem avgusta glavni odbori PES-a i BS-a donijeli odluke da podržavaju formiranje Vlade bez ZBCG-a, ZBCG je javno saopštio da: “ovo što Spajić najavljuje, kao obrise buduće Vlade je ne samo cementiranje nasljeđa Đukanovićeve vlasti, već i njegovo aktivno vraćanje u političku arenu”. Tako da bi upravo mi mogli reći da bi vlast, za slučaj ulaska BS-a, prvo trebalo da napusti DF, ali mi ne podučavamo, niti dijelimo lekcije kolegama sa kojima zajedno vršimo vlast, već djelujemo partnerski, a što smo pokazali i našim pristupom jesenas i to par dana nakon što je DF odlučio da protivpravno smijeni predsjednika SO Zeta iz redova Demokrata - navode Demokrate.

"Razumjećete, nijesmo tu da ispunjavamo dogovor Bošnjačke stranke i DF-a, niti da se bavimo malicioznim komentarima, već da u partnerstvu bezbjednosnog sektora sa Novovićem, Markovićem i drugima nastavimo odlučnu borbu protiv organizovanog kriminala i korupcije. I nećemo dozvoliti da isto ospori ili oslabi Bošnjačka stranka, čije rukovodstvo nije osudilo monstruozne skaj aktivnosti visokopozicioniranih funkcionera u tadašnjem bezbjednosnom sektoru, a za čije aktivnosti su lažno optuživali lidere DF-a", poručile su Demokrate, prenio je CdM. 

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Cudak cudni99

Sto god na ovom svijetu da se desava, a da pri tome nije po volji URA-e i Demokrata, odma pocnu da kukaju kako je "protivustavno" i "protivzakonito"!! Skoro uvijek su u pitanju stvari kojima se Ustav ne bavi, a jako cesto i stvari kojima se ni zakoni ne bave! Red smijeha, red placa! Pihh

Tara

Ja ne znam koje gori..cetnicki demokrate..ili vojvoda cetnik...