22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ćulafić nakon raskola u PES: Vratiti mandat građanima Podgorice

Politika

Comments 0

Ćulafić nakon raskola u PES: Vratiti mandat građanima Podgorice

Autor: Antena M

  • Viber

Najava odlaska preko trećine odbornika vladajuće većine iz partije na čijoj su listi izabrani, kao i raspuštanje odbora PES – ključne partije gradske vlasti, mora dovesti do vanrednih lokalnih izbora, jer će inače Podgorica ući u dugotrajnu krizu, koju vidimo na primjeru Budve, smatra Biljana Ćulafić, odbornica Socijaldemokratske partije u Skupštini Glavnog grada.

Građani Podgorice suočeni su sa brojnim problemima, od saobraćajnog haosa, prepunih kontejnera, raskopanih i nezavršenih ulica, do neefikasnih gradskih službi, pa je i bez ove turbulecnije lokalna vlast zaslužila nedovoljnu ocjenu, ocjenjuje Ćulafić.

"Sada je jasno da se naš grad mora voditi na drugačijim i boljim osnovama, u čijem će središtu biti briga o građanima, a ne briga o upravnim odborima i raspodjeli političkog plijena.

Zbog toga je potrebno vratiti mandate građanima, kako bi na novim izborima odlučili da se prekine sa ružnim praksamaa iz ranijeg perioda, a da se u središte rada nove uprave stavi rješavanje nagomilanih problema", ističe Ćulafić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR