13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
BS: Dobro ćemo razmotriti sve aspekte eventualnog učešća u vlasti i donijeti ispravnu odluku

Politika

Comments 1

BS: Dobro ćemo razmotriti sve aspekte eventualnog učešća u vlasti i donijeti ispravnu odluku

Autor: Antena M

  • Viber

U Bijelom Polju večeras je održana sjednica Glavnog odbora Bošnjačke stranke, povodom 26.februara, Dana partije, saopšteno je iz Bošnjačke stranke.

"Iskazano je zadovoljstvo da je BS već 18 godina na ispravnom putu, sa jasnom vizijom i jasnom politikom kojom je u prethodnom periodu značajno poboljšan položaj Bošnjaka u Crnoj Gori ali i Crna Gora, kao samostalna i građanska država, izvedena ne evropski i euroatlanski put", navode u saopštenju dostavljenom Anteni M. 

Glavni odbor je, dodaju, konstatovao da je Bošnjačka stranka stabilan i respektabilan politički subjekt sa 6 poslanika u Skupštini Crne Gore i sa širokim koalicionim kapacitetom te da je spremna da i u narednom periodu daje doprinos sveukupnom nepredovanju Crne Gore ka boljoj, prosperitetnijoj i evropskoj budućnosti.

"U tom kontekstu Bošnjačka stranka će, kada dođe vrijeme za važne političke odluke koje se odnose na eventualnu participaciju u izvršnoj vlasti, dobro razmotriti sve aspekte eventualnog učešća i donijeti ispravnu odluku, kao i prethodnih 18 godina.

Glavni odbor je iskazao punu podršku predsjedniku i Predsjedništvu partije, uz konstataciju da je snažna i jedinstvena Bošnjačka stranka najveći garant dobrog položaja Bošnjaka u Crnoj Gori ali i evropskog puta Crne Gore", zaključuju u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR