16 °

max 16 ° / min 11 °

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

20° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Poslanički klub PES-a: Jedinstveni i posvećeni rezultatima ⁣⁣

Izvor: PES

Politika

Comments 3

Poslanički klub PES-a: Jedinstveni i posvećeni rezultatima ⁣⁣

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon odlaska  jednog od lidera stranke i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića i isključenja iz svojih redova ministra pravde Andreja Milovića, ali niza potresa koji su se dešavali nakon toga, oglasio se poslanički klub PES-a.

"Nakon odličnog starta parlamenta i Vlade Crne Gore, jedinstveni smo posvećeni da u nastavku realizujemo još bolje rezultate", naveli su na svom X nalogu.

- Deblokada evropskog puta, te institucija koje su godinama bile u v.d. stanju, povećanje minimalnih penzija, kao i veliki uspjesi na međunarodnom planu, jesu samo najava za ono što slijedi. ⁣⁣
⁣⁣
Građani Crne Gore ne treba da imaju bilo kakvu dilemu kada je u pitanju izvjesnost realizacije programa Evropa sad dva i politička stabilnost. ⁣⁣

Zato će u narednom periodu biti predložene desetine zakona Vlade Crne Gore, koje će razmatrati Skupština. U saradnji sa koalicionim partnerima i Vladom Crne Gore, uvjereni smo da će naš poslanički Klub i ubuduće biti jako važan činilac u ukupnom uspjehu naše zemlje i društva, navode iz poslaničkog kluba Pokreta Evropa sad.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

miki

To je jedino tačno jedinstveni i posvećeni visokim i ničim nezaradjenim platama sa grbače ovog napaćenog naroda sa vašim lažima. Sram i stid bilo, jedete od tuđeg znoja sti vas bilo.

Petar

Licimjerno i apsurdno,stranka im se raspala, jasno je samo da su od nastanka radili s neprijateljima svega sto je autenticno crnogorsko. Stisnite se medju sobom da vam jos koji ne utekne ako uopste znate kuda cete i s kim cete a ko bi sad usao u kolo s vama samo bi sebi kamen oko vrata stavio

Orlov krš

Vidimo kako ste složni,pokret vam se raspada po svim šavovima,ne zamajavajte javnost! Ne zna se ko pije,a zna se da plaća Crna Gora zahvaljujući lakomislenim građanima koji su povjerovali PES i glasali ih na izborima!