22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I Grgurović napuštio PES: Zbog neslaganja s odlukama iz vrha pokreta

Politika

Comments 2

I Grgurović napuštio PES: Zbog neslaganja s odlukama iz vrha pokreta

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Član Predsjedništva Pokreta Evropa sad, član Glavnog odbora Pokreta Evropa sad i predsjednik Inicijalnog odbora Pokreta Evropa sad! Danilovgrad Aleksandar Grgurović podnio je ostavku na funckije u toj partiji. 
 
"Sa dubokim razočaranjem, ali i odlučnošću koja me vodi, podnosim ostavku na sve funkcije u Pokretu Evropa sad! Neslaganja sa odlukama vrha našeg Pokreta, narušila su moju vjeru u demokratske principe i vrijednosti na koje smo se obavezali prilikom osnivanja Pokreta", navodi Grgurović. 

Kako dodaje, ne može zanemariti uspjehe koje supostigli, kako na državnom tako i na lokalnom nivou, niti "zanemariti činjenicu da smo kao Pokret na sva tri izborna ciklusa ostvarili značajne rezultate u Danilovgradu, nadmašujući državni prosjek za više od 10%". 

"Unutrašnje odnose i političke dinamike unutar samog Pokreta Evropa Sad! neću komentarisati, ali odluka o mom napuštanju nije rezultat lakomislenog razmišljanja", dodaje.

Izražavam iskrenu zahvalnost svim članovima Pokreta na podršci, saradnji i povjerenju.

"Svim svojim, sad već bivšim, kolegama iz Pokreta Evropa Sad! želim puno uspjeha kako na ličnom, tako i na profesionalnom planu. Moja odluka ne znači kraj moje borbe za pravedniju i demokratskiju Crnu Goru, ali od ovog trenutka ću svoju energiju usmjeriti na druge, moralno ispravnije puteve, prije svega na unapređenje i poboljšanje uslova života u Danilovgradu", zaključio je Grgurović.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

Prosuste se kao kula od karata,toliko ste bili bliski ideološki i programski da vam nije mnogo trebalo!Lakovjerni vam povjerovali!