13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čarapić: Formiraćemo funkcionalan odbor, uvjeren sam da niko ne želi prekompoziciju vlasti sa DPS-om

Izvor: PES

Politika

Comments 5

Čarapić: Formiraćemo funkcionalan odbor, uvjeren sam da niko ne želi prekompoziciju vlasti sa DPS-om

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon raspuštanja nefunkcionalnog odbora u Podgorici, zbog kršenja Statuta i ostavke predsjednika države na sve funkcije u PES-u, u narednom periodu formiraćemo funkcionalan i kadrovski kvalitetan odbor u Glavnom gradu, poručio je Vasilije Čarapić, šef Kluba poslanika Pokreta Evropa sad. 

Funkcionalan odbor je jako važan, poručio je Čarapić, pogotovo kada se uzme u obzir "da na čelu Podgorice imamo i potpredsjednicu PES-a Oliveru Injac". 

"Nakon jučerašnjeg medijskog istupa nekoliko članova iz rasformiranog odbora, napuštanje odborničkog kluba je najavilo četvoro odbornika, što znači da će iza gradonačelnice Injac i dalje stajati najbrojniji odbornički klub u okviru aktuelne većine u Skupštini Glavnog grada.

Zbog svega ovoga sam uvjeren da je lokalna vlast stabilna, što je i u otvorenom razgovoru potvrđeno na nedavno održanom sastanku odbornika. 

Vjerujemo da će konstituenti vlasti poštovati koalicioni sporazum i uvjeren sam da niko ne želi da vrši prekompoziciju vlasti sa DPS-om, jer će u protivnom morati da preuzme svu odgovornost koja slijedi", poručuje Čarapić. 

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

djurovucinic

...ko može reći za DPS-ovce da su Crnogorci , oni su građani !

nenad_mne

Kada bi, barem, naveo šta su to bolje od DPS-a uradili? Ništa program, djela, poboljšanje uslova života u gradu...samo otimačina za fotelje i DPS kao noćna mora!

OLima

Tinsi Carapicu poznati nacionalista, tako da ne znam koja to istinska gradjanska partija moze sa takvima u vlast. DPS bi napravio veliku gresku sa nacionalistima da udje u vlast, a takvi su vecina u PES i Demokratama, dok URA otvorrno radi za Vucica, nista manje nego DF.