10 °

max 13 ° / min 10 °

Petak

03.05.

13° / 10°

Subota

04.05.

18° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 13°

Četvrtak

09.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
GI 21. maj: PES se neminovno mora svesti na svoju prirodnu mjeru

Politika

Comments 1

GI 21. maj: PES se neminovno mora svesti na svoju prirodnu mjeru

Autor: Antena M

  • Viber

Razlaz Jakova Milatovića i Milojka Spajića je školski primjer raskola unutar jedne nezrele i nedovršene političke grupe, kazali su iz Građanske inicijative 21. maj.

Partija koja je, kako su istakli, skrpljena "s koca i konopca" neminovno se mora svesti na svoju prirodnu mjeru.

„Pokret Evropa sad (PES) je inače bezideološka i interesna stranka najsličnija Demokratskoj partiji socijalista i tipičan je primjer za partije koje traju toliko dugo koliko su na vlasti“, kazali su iz GI 21. maj.

PES bi, navode oni, teško preživio kao opozicija, baš kao što danas DPS djeluje trivijalno i beznadežno kao opoziciona stranka.

„Nasuprot PES-u, Milatović će pokušati da formira još jednu retro-stranku koja će biti mješavina političkog duha Socijalističke narodne partije od prije dvadeset godina i novokomponovane litijaške nostalgije“, kazali su iz GI 21. maj.

Ukoliko to završi, navode oni, Milatović može graditi koaliciju sa njemu srodnim strankama poput „podmuklih Demokrata i prevarantske Ure“.

„Takav bizarni trodjelni savez nesumnjivo će imati Vučićevo pokroviteljstvo i podršku njegove političke agenture u Crnoj Gori. Svi ovi neurastenični politički procesi, osim što svjedoče o političkoj klasi koja budi potrebu za radnim logorima, samo potvrđuju u kojoj mjeri crnogorska "demokratska dinamika" odražava trećerazrednu politiku“, zaključili su iz GI 21. maj.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR