22 °

max 22 ° / min 9 °

Subota

27.04.

22° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Grupa građana Cetinja: Okupimo se 7. marta da poželimo dobrodošlicu Andriji Mandiću, da mu pokažemo da nijesmo zaboravili

Politika

Comments 11

Grupa građana Cetinja: Okupimo se 7. marta da poželimo dobrodošlicu Andriji Mandiću, da mu pokažemo da nijesmo zaboravili

Autor: Antena M

  • Viber

Grupa građana Cetinja poziva stanovnike na okupljanje u tom gradu 7. marta u 11h, a uoči prvog proljećnog zasijedanja parlamenta.

Njihov poziv prenosimo integralno:

Vučićev potrčko, četnički vojvoda Andrija Mandić, u ulozi predśednika Crnogorske Skupštine zakazao je prvo proljećne zasijedanje parlamenta za 7. mart. Ako mu lani nije bastalo da prvo jesenje zasijedanje po zakonu zakaže na Cetinju, četnička čavka ovoga se puta osokolila pa je zakazala Skupštinu na Cetinje.

Vučićev vojvoda misli da su Cetinjani zaboravili kad je prije nepunu deceniju i po dovukao autobuse svojih bandita da nasilno održi promotivni skup u Hotelu Grand, kad je rulja nasrtala na naše sugrađane.

Misli da smo zaboravili kad je prije dvije-tri godine Cetinje nazvao malim nebitnim selom ispod Lovćena, koje je značajno samo po tome što je u njemu rođen kralj Aleksandar Karađorđević.

Misli da smo zaboravili da je inicirao podizanje spomenika tome zlikovcu čija je vojska palila crnogorske kuće i robila i mučila nejač crnogorsku. Misli da smo zaboravili njegovu javnu želju da Cetinju treba oduzeti status prijestonice. Misli da smo zaboravili Belveder i Adžića okuku i oblake bojnih otrova i suzavaca od kojih su se gušili Cetinjani i drugi Crnogorci.

Okupimo se 7. marta da poželimo dobrodošlicu Andriji Mandiću uoči śednice koju je zakazao u 11h. Okupimo se da mu pokažemo da nijesmo zaboravili. Mi nećemo peći prasad da pružimo otpor onome što baštini zastave s prasećim glavama. Mi ćemo se okupiti civilizovano, kako i priliči građanima prijestonoga grada i prijestonici crnogorske slobode i nepokora.

Vidimo se 7. marta u 11h!

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

Tara

Ne zaboravite rijeci Balse Bozovica...Niko vas nece spasiti..ako ne spasite sami sebe,,, Da nijeste podigli 13 julski Ustanak..niko Vam ne bi vratio Crnu Goru...

MNE NK

Ako donesu odluku da sjednicu održe u Podgoricu , svi idemo u PG .