16 °

max 20 ° / min 10 °

Subota

27.04.

20° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Damjanović: Razgovaramo sa građanima o novoj političkoj partiji; Pored nekadašnjih funkcionera SNP-a  i pojedinci koji nisu bili politički angažovani do sada i neki iz drugih partija

Politika

Comments 4

Damjanović: Razgovaramo sa građanima o novoj političkoj partiji; Pored nekadašnjih funkcionera SNP-a i pojedinci koji nisu bili politički angažovani do sada i neki iz drugih partija

Izvor: Adria TV

Autor: Antena M

  • Viber

Bivši ministar finansija Aleksandar Damjanović,  kazao je za Adria TV da postoji ozbiljno interesovanje velikog broja građana da se definiše politička platforma i da se krene u određenu političku akciju.

“Nakon prestanka funkcije nisam se mnogo pojavljivao u javnosti, ali sam u par navrata istakao da postoji ozbiljno interesovanje velikog broja građana da se definiše politička platforma ili opcija i da se krene u određenu političku akciju, imajući u vidu ne baš vesela dešavanja u državi. To interesovanje rezultira da se sa građanima razgovara i da se negdje procjenjuje momenat i politička potreba i dinamika eventualnog osnivanja političkog pokreta u kojem bi pored nekadašnjih funkcionera SNP-a bili i pojedinci koji nisu bili politički angažovani do sada i neki iz drugih partija. Razmišlja se o pokretu i potreba je da se uozbilji politička scena u Crnoj Gori koja je dosta neozbiljna”, kazao je Damjanović.

“Dinamika formiranja pokreta zavisiće od toka razgovora sa građanima”, dodao je on.

Damjanović je naveo da bi se radovao da ova aktuelna politička većina formira stabilnu vladu, koja je trenutno samo na papiru.

“Stabilnosti u Vladi u realnom političkom životu nema puno. Imamo mi dosta događaja i mimo parlamentarnih izbora, lokalni izbori u Kotoru,  Andrijevici, Šavniku, Budvi.. Onda i sa te strane treba posmatrati dinamiku eventualnog osnivanja pokreta kazao je Damjanović.

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Docleano

Sa Vama veselo je bilo,komedija čista.U tom pokretu očekujem Joanikija i Dritana,prava družina za svadbe i sahrane.

Katunjanin-Miogost

Kakav glumac i licemjer.On je muška Božena iz Ure.

Mila K

Kako će formirati partiju kad Dakin guverner i Nejaki Jakov u drugovanju sa mans u pržun planiraju da ga smjeste?