21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novaković-Đurović: URA će glasati za smjenu Andrije Mandića

Izvor: gov.me

Politika

Comments 3

Novaković-Đurović: URA će glasati za smjenu Andrije Mandića

Autor: Antena M

  • Viber

Građanski pokret URA glasaće za inicijativu DPS-a za smjenu predsjednika Skupštine Andrije Mandića.

To je saopštila poslanica te stranke Ana Novaković-Đurović u emisiji "Link" na Javnom servisu. 

"Podsjetiću vas da Građanski pokret URA nije glasao za gospodina Mandića prilikom njegovog izbora na funkciju predsjednika Skupštine, pa je potpuno jasno da onog trenutka kada se bude glasalo o njegovoj smjeni da ćemo mi za tu smjenu glasati.

Dakle, mi smo prilikom izbora na poziciju predsjednika Skupštine u vezi sa gospodinom Mandićem dali vrlo jasno obrazloženje zašto smatramo da ne treba da obnaša tu funkciju. Puno dešavanja nakon njegovog naimenovanja, uključujući i njegov boravak u izbornom štabu jedne političke partije u drugoj državi, kao i posjeta nedavna gospodina Dodika, prrvatna, koja se ipak upriličila u zgradi Skupštine, jeste u značajnoj mjeri zloupotreba funkcije i smatramo da na takav način funkcija predsjednika Skupštine ne može da se obnaša.

Ponavljam, mi smo se u vezi sa njegovim izborom i prilikom prvog glasanja jasno odredili, tako da naš stav se u tom smislu ne mijenja", rekla je Novaković-Đurović. 

Dodala je da se ne plaše optužbi jer sa DPS-om glasaju za tu inicijativu i da se odnose prema samom prijedlogu, ne obazirući se na to od koga dolazi. 

GP URA ne bi glasao za pravosuđe u decembru da se vodio time, kazala je Novaković-Đurović i poručila da im ne pada na pamet da se na taj način vode kada je riječ o glavnim pitanjima na evropskom putu. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin-Miogost

Zar još ima neko u Crnoj Gori , ko može vjerovati , URI , tj.urinima.

Zoran

Vi ste sramotna proslost Crne Gore. TU, apostolska vlada, trajekti, cigari i ki zna sto jos. Da vas nijesu Beciceve demokrate (vjerovatno po nalogu AV) ubacile u skupstinu da dobijete poslanicki imunitet danas bi vjerovatno bili na sudu.

herceg

da da vama se bas vjeruje .... znaci pushtila si spin, da vidite koju ponudu vam daje kleronacionalisticki vojvoda, da NE glasate