19 °

max 22 ° / min 12 °

Nedjelja

05.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Završen protest na CT, građani se razišli, poručili da Cetinje neće trpjeti Andriju Mandića

Politika

Tag VideoTag Gallery
Comments 14

Završen protest na CT, građani se razišli, poručili da Cetinje neće trpjeti Andriju Mandića

Autor: Antena M

  • Viber

Protest ne Cetinju koji je bio održan u znak revolta zbog dolaska predsjednika Skupštine Andrije Mandića završen je, javlja naš reporter. 

I dalje je prisutan veliki broj policajaca, a prilaz zgradi Skupštine Prijestonice Cetinje je blokiran.

Jedan od učesnika protesta Radovan Perović kazao je da je došao da negoduje protiv Andrije Mandića.

"Njegov put politički se zna s kim je bio i koga je podržavao. I ovaj narod to ne zaslužuje, Andrija Mandić ne zaslužuje tu stolicu gdje sjedi", naveo je on.

Kaže da su tu mirni građani koji nijesu došli ni da se tuku ni da ih tuku.

"Cetinje neće trpjeti Andriju Mandića. 30 godina njegovog fašizma. Počeli su spaljivati knjige. Počeo se književnik Nikolaidis spaljivati. Što mislite, čiji je to maslo nego Andrije Mandića? Što mislite, čiji je maslo u Pljevljima? On je protiv nezavisne Crne Gore. On negira Crnogorce. On negira svaki narod. Negira Hrvate, negira Albance...  Njegovi su idoli Karadžić i Mladić, ratni zločinci, na čelo sa vojvodom Šešeljom", kazao je Perović novinarima. 

Milovan Gojovic iseljenik iz Australije kaže da je došao da zajedno sa drugim građanima poruče da Mandiću nije mjesto tu.

"Da mu nije mjesto u Skupštini Crne Gore i da mu nije mjesto u Crnoj Gori. Njegovo mjesto je tamo da klekne u Srebranici, da klekne u Vukovar i tako dalje. Žao mi je samo što nas ovdje koliko ja vidim, ovdje nažalost više ima ljudi sa strane iz Podgorice i Nikšića nego Cetinjana. Zašto ovdje danas nisu došli? Zašto ovdje naroda nije više? Zašto se ovdje čuje samo jedan čovjek?", kazao je on.
Podsjetimo, na skup su ranije pozvali predstavnici opozicije, intelektualci i aktivisti.

....

.

.

.

Poslanici će se danas  izjasniti o Predlogu zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Vijeća ministara Bosne i Hercegovine o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Tare i priključnih graničnih dionica.

Na predloženom dnevnom redu sjednice je i Predlog zakona o potvrđivanju Sporazuma između Vlade Crne Gore i Savjeta ministara Albanije o izgradnji međudržavnog mosta preko rijeke Bojane.

Pred poslanicima će biti Predlog zakona o potvrđivanju Međunarodne konvencije iz Najrobija o uklanjanju olupina iz 2007. godine.

Komentari (14)

POŠALJI KOMENTAR

Milovan

Zarad tacnost informisanja novinar je predio moju izjavu Pogrijesio je moje ime napisao je Milovan Bojovic medjutim moje prezime je Gojovic Da ja sam iseljenik iz CGore koji zivi u Australiji

Milena

@jovan Narod je kriv,90 tih su glasali sopstvenu nesrecu,da im djeca ginu sirom bivse Jugoslavije,sad su podrzali oslobodioce i njihovu mracnu ideologiju,vratili taj duh i bilo bi krvi da nismo u NATO.

Pivljanin

Policijo zar vas nije stid da branite izdajnika i četničkog vojvodu od časnih građana Crne Gore.