13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Pad podrške u NATO rezultat rada parlamentarne većine koju predvodi Mandić

Politika

Comments 0

Mašković: Pad podrške u NATO rezultat rada parlamentarne većine koju predvodi Mandić

Autor: Antena M

  • Viber

Funkcioner SD-a Miloš Mašković poručio je na Gradskoj TV da ne čudi pad povjerenja građana Crne Gore u NATO savez za 12 odsto u odnosu na isti period prošle godine.

“Ne čude ti podaci kada uzmemo u obzir da su na vlasti, između ostalih, proruske partije, u prvom redu Demokratski front, koje su svojim retrogradnim politikama uticale na to da povjerenje u NATO alijansu opadne,” kazao je Mašković.

On je istakao važnost članstva Crne Gore u NATO savezu, kazavši da članstvo, pored bezbjednosnih pitanja, tretira i ekonomski aspekt koji se pozitivno odražava na crnogorsku ekonomiju.

“Sa druge strane, tu imamo Pokret Evropa sad, koji predstavlja slikovit primjer političkih beskičmenjaka koji prećutno podržavaju takvu politiku DF-a radi opstanka na vlasti.“

Navodi da značajan broj građana koji se protivi članstvu u NATO-u svjedoči tome da parlamentarnu većinu zapravo predvodi Andrija Mandić.

"Andrija Mandić koji je ovih dana, najavljujući razgovore za rješavanje političke krize u okviru parlamentarne većine, zapravo samo formalno pokazao građanima da je on taj koji upravlja svim procesima,” zaključio je Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR