13 °

max 13 ° / min 11 °

Petak

03.05.

13° / 11°

Subota

04.05.

17° / 10°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

20° / 12°

Srijeda

08.05.

20° / 13°

Četvrtak

09.05.

16° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odžić: Država i PES na najbitnijoj raskrsnici, na kojoj nema popravnog

Izvor: SDP

Politika

Comments 0

Odžić: Država i PES na najbitnijoj raskrsnici, na kojoj nema popravnog

Autor: Antena M

  • Viber

Glasanje protiv smjene Andrije Mandića u parlamentu, kao i zajednička akcija u Strazburu u kojoj su DF i PES stali na stranu Rusije, jasan je pokazatelj na koju stranu čelnici parlamentarne većine odvlače državu, poručuje zamjenik predsjednika SDP-a Petar Odžić. 

- Imaju različite zadatke i način djelovanja, ali je cilj isti! Sprečavanje ulaska Crne Gore u EU, vraćanje na velikodržavne projekte iz 90tih, kao i potpuna finansijska destabilizacija, kroz dužničko ropstvo.

Potpuno razoren bezbjedonosni sektor, obezglavljena UP, dva zaduženja od 800 miliona, "suficit" bez centa plaćenih obaveza, poruke o velikodržavnim projektima, paljenje lutki pisaca, slavljenje datuma tuđih država uz obilježja drugih naroda, fašistički usklici na sve crnogorsko, samo su neki od rezultata "Rusije sad" koje su dvojac Spajić-Mandić već isporučili Vučiću!

Država, kao i PES se nalaze na najbitnijoj raskrsnici, na kojoj nema popravnog! Da li ćemo nastaviti euroatlanski put i time očuvati stabilnost i mir, ili skrenuti stranputicama i tumarati u nepoznato, gledajući samo na Moskvu i Beograd, ostaje da vidimo. Iskreno se nadam da će premijer Spajić iznaći snage da se u vremenu pred nama odupre malignim ruskim uticajima, prožetim kroz djelovanje DF-a, i na taj način opravdati naziv pokreta čiji je lider - zaključuje Odžić. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR