14 °

max 24 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

22° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 12°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dukaj: Ne prijetimo, već apelujemo na SO Budva da primijeni zakone Crne Gore, ne plašimo se da osiguramo poštovanje Ustava i zakona

Politika

Comments 3

Dukaj: Ne prijetimo, već apelujemo na SO Budva da primijeni zakone Crne Gore, ne plašimo se da osiguramo poštovanje Ustava i zakona

Autor: Antena M

  • Viber

Ministar javne uprave Maraš Dukaj apelovao je na nadležne u Skupštini Opštine Budva da se ponašaju odgovorno i primijene zakone Crne Gore kako bi izbjegli raspuštanje skupštine opštine.

"Ja ne izazivam već pozivam i apelujem na nadležne u SO Budva da se ponašaju odgovorno, i primijene zakone Crne Gore - kako bi izbjegli raspuštanje skupštine opštine", kazao je Dukaj na mreži X.

"Vlada Crne Gore i Ministarstvo javne uprave ne prijete kao što to pojedini čine, ali se i ne plašimo da osiguramo poštovanje Ustava i zakona - jer nam je to obaveza prema građanima. Kako za Budvu, tako i za svake crnogorsku opštinu", zaključio je Dukaj.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

PAF..PAF

OVO SE SAMO DESILO..PRIJED 150 GODINA U MEKSIKO...KADA JE LEGENDARNI ..PANČO VILJA..ZAUZEO JEDNU ..HACIJENDU..I OBJAVIO PROGLAS..DA JE POČELA REVOLUCIJA...

PAF..PAF

A šta sad...imali onaj Jovanovic...ljudstva...i ostalijeh sredstava da ..RAŠCERA..MILICIJU..eno junački poziva..I SAJ..i ANTITERORISTICKU JEDINICU...I SVU CRNOGORSKU MILICIJU...treba dobro razmotriti sučim on raspolaže te onako prijeti..OVO JE JEDINSTVEN SLUČAJ U SVIJETU..

eks

Ne prijetite vi, ali prijeti, izaziva, provocira onaj Jovanovic koji kaže da ako smiju dođu i policija i SAJ i PJP, ovoga nema ni u Columbiji!!