21 °

max 21 ° / min 9 °

Subota

27.04.

21° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 16°

Četvrtak

02.05.

19° / 13°

Petak

03.05.

18° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Milatovića program "Evropa Sad" doveo na poziciju, a sad se udružio sa onima koji povećanje plata najviše osporavaju

Politika

Comments 5

PES: Milatovića program "Evropa Sad" doveo na poziciju, a sad se udružio sa onima koji povećanje plata najviše osporavaju

Autor: Antena M

  • Viber

Kampanja koju predsjednik države nastavlja da vodi protiv izvorne ideje svoje nekadašnje partije vidljivija je svakog dana, poručuju iz PES-a.

"Nekadašnji zamjenik predsjednika PES-a se sada udružio sa Nebojšom Medojevićem, koji je najviše kritikovao program Evropa Sad 1 i sa Dritanom Abazovićem koji najviše osporava program Evropa Sad 2. 

Dok nije postao predsjednik, nekadašnji funkcioner PES-a je imao potpuno drugačije mišljenje. Zbog toga je čak bio optuživan od sadašnjeg saveznika iz PzP-a da je švercovao cigarete zajedno sa tadašnjim partijskim kolegom i sadašnjim premijerom. Nekadašnji funkcioner PES-a Milatović je takođe iznosio grube optužbe na račun novog saveznika Dritana Abazovića, zbog rušenja 42. Vlade sa DPS-om odmah nakon uvećanja plata, te kasnijeg zajedničkog neustavnog djelovanja URA-e, takođe zajedno sa DPS-om", navode u saopštenju.

Kada je postao predsjednik, Milatović je, kažu, oštricu kritika usmjerio isključivo na formalno svoju partiju i 44. Vladu, čak i zbog imenovanja Predraga Drecuna koga je uključio u svoju kampanju i sa kojim je zajedno proslavljao izborne pobjede. 

"Aktuelno osporavanje ekonomskog razvoja, zbog izvjesnog povećanja plata govori da se nekadašnji funkciner PES-a potpuno distancirao i od ideje koja ga je dovela na poziciju predsjednika države. 

Građani Crne Gore će osim boljeg životnog standarda, svjedočiti brzom i održivom ekonomskom razvoju, zasnovanom i na širokom infrastrukturnom umrežavanju i veoma značajnim investicijama, što će doprinijeti otvaranju brojnih radnih mjesta. 

Predsjedniku države koji se predstavljao kao nestranačka ličnost, želimo uspješnu saradnju i puno sreće nakon sklapanja memoranduma o zajedničkoj saradnji sa URA-om i PZP-om", zaključuju u saopštenju.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Sanja

A kakvo bješe ono značenje: 4S. Može li nam neko "osvježiti pamćenje". Mislim neko drugi, ne Milatović....

Samo za CG !

Svi ste vi zajedno prevarili narod na najpodmukliji način .

jovan

Milatovic pokazuje drugu stranu lica. Onaj ko u ovim vremenima dize prasinu radi licnih stvari ne zasluzuje ucesce u vlasti. Spajicu uz tebe su gradani ove drzave.