19 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

22° / 12°

Utorak

14.05.

22° / 13°

Srijeda

15.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
PES: Abazovića nervira što se najveća hapšenja dešavaju za vrijeme Spajićeve Vlade

Politika

Comments 1

PES: Abazovića nervira što se najveća hapšenja dešavaju za vrijeme Spajićeve Vlade

Autor: Antena M

  • Viber

Iako je tvrdio kako se formiranju nove Vlade raduju kriminalne strukture, aktuelni događaji ga potpuno demantuju, pa se nekada relaksirani Abazović sada jako nekontrolisano ponaša i pokušava da relativizuje uspjehe Vlade koje potvrđuju svi osim njega i njegovih kolega iz opozicije, saopšteno je iz PES-a.

"Poslanik Abazović koji se fotelji premijera radovao istovremeno sa Bemaksovim vatrometima, sada se jako nervira što se najveća hapšenja po nalozima tužilaštva dešavaju za vrijeme Spajićeve Vlade.

Upravo aktuelni događaji najbolje demantuju nekadašnjeg premijera, koji je svojatao zasluge SDT-a, pa mu više ništa nije ostalo osim da se bavi tračevima i neutemeljenim napadima, ne bi li zadržao cenzus. 

Međutim, ne bi nekada relaksirani Abazović bio toliko nervozan, da nije svjestan da će buduće istrage utvrditi kako je i kome dodjeljivao koncesije i pod kojim uslovima je arčio narodne pare za lobiranje u vrijeme svoje Vlade", navodi se u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Di

Sva ta hapšenja će doći na naplatu i platiće ih državljani CG,a nadamo se i na ličnu odgovorn."hapsitelja". U civilizov. svijetu, postoji sudjenje u razumnom roku. Znači, svi ovi zatvoreni, mogu direktno na Medjun. sud, bez da bi iscrpili prava u svojoj državi, jer su im uskrać.Neka pravnici provjer