19 °

max 23 ° / min 15 °

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

20° / 13°

Subota

11.05.

22° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

20° / 14°

Utorak

14.05.

21° / 13°

Srijeda

15.05.

17° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Budva: Demokrate predale izbornu listu

Izvor: Demokratska Crna Gora

Politika

Comments 3

Budva: Demokrate predale izbornu listu

Autor: Antena M

  • Viber

Demokratska Crna Gora je sinoć u Budvi, Opštinskoj izbornoj komisiji, predala pobjedničku izbornu listu: ,,Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE!” na čelu sa nosiocem Đorđem Zenovićem i Draganom Kažanegra Stanišić, navodi se u njihovom saopštenju.

Listu čine prepoznate Budvanke i Budvani koji su svoj život i rad posvetili razvoju svoje lokalne uprave, a da je to prepoznato od strane građanki i građana govore i brojni potpisi podrške ovoj pobjedničkoj listi, koji su predati Opštinskoj izbornoj komisiji!

Ispred prostorija Skupštine opštine Budva, kandidatima za odbornike i građanima Budve obratio se nosilac liste Đorđe Zenović i poručio da zvanično počinje kampanja koja će trajati mjesec dana.

Zenović je u svom govoru istakao da su, zajednički u prostorijama OIK-a, upravo predali pobjedničku listu, a da je opravdano smatra pobjedničkom potvrdio je navodeći brojne razloge za to:

,, Već smo obavili na desetine razgovora sa našim sugrađankama i sugrađanima, njihova reakcija je odlična i neupitno ukazuje na sjajan izborni rezultat koji će nadmašiti sve prethodne!

Naš slogan je: ,,BUDVA ODLUČUJE” , upravo da bi time poslali poruku da se prethodnih godina o Budvi nije odlučivalo u Budvi i to njeni građani odlično znaju.“

Zenović je dodao da će tu praksu promijeniti, i da će se o Budvi odlučivati isključivo u Budvi i od strane ljudi koji najbolje znaju probleme grada, te da se prethodna uprava urušila kao kula od karata upravo jer su dozvolili da o interesima Budve odlučuju neformalni i formalni centri moći u Crnoj Gori i regionu!

,, Vodićemo isključivo pozitivnu kampanju, predstavljaćemo naše ideje i viziju razvoja grada, ali i naše ljude koji će biti stožer nove vlasti, koja će konačno biti stabilna 4 godine, nakon čega ćemo se moći pohvaliti sa renesansom koju smo Budvi donijeli!

U Budvi jedino Demokrate nemaju funkcionere pod istragom Specijalnog državnog tužilaštva, i upravo zato građanima sa ponosom možemo poslati poruku da ćemo svu našu energiju, integritet i znanje ugraditi u javni interes i napredak našeg grada!” zaključio je nosilac liste: ,, Ojačaj, Obnovi, Oživi- BUDVA ODLUČUJE!” Đorđe Zenović, zaključuju u saopštenju.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Licimjeri

Nema vise crvenih kravata,sad su im obrazi crveni .