24 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

27.07.

36° / 21°

Nedjelja

28.07.

38° / 23°

Ponedjeljak

29.07.

38° / 25°

Utorak

30.07.

36° / 22°

Srijeda

31.07.

37° / 20°

Četvrtak

01.08.

38° / 22°

Petak

02.08.

36° / 22°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CEP: "Naš rezultat u Budvi, kojom vlada mafija i BIA je uspjeh"

Izvor: CEP

Politika

Comments 2

CEP: "Naš rezultat u Budvi, kojom vlada mafija i BIA je uspjeh"

Izvor: Antena M

Autor: Antena M

  • Viber

Iz Crnogorske evropske partije saopštavaju da su ponosni na svoj prvi i samostalni nastup, kao i na rezultate na jučerašnjim izborima u Budvi.

"Crnogorke i Crnogorci, Budvanke i Budvani, CEP je ponosan na svoj samostalni nastup u Budvi. Bili smo svoji, vazda i bićemo. Pošteno smo radili i nikad nijesmo bili i nećemo biti ničije sluge, prišipetlje i prikolice. Ostali smo u neravnopravnoj utakmici na izborima, čisti kao Kristal. Više od 239 glasova, bez ičije pomoći sem ljudi iz CEP-a i saboraca vjernih Crnoj Gori".

U CEP-u ističu da su bez ikakvog koaliranja, donacija i monopola osvojili, na iznenađenje mnogih, 239 glasova.

"239 glasova (2,1 odsto) u kampanji koju smo korektno vodili u opštini đe nam glasačko tijelo nije naklonjeno, nije zadovoljavajući, ali ni razočaravajući rezultat. Mi smo nova partija i naravno nećemo se demoralisati. Ima brojnih drugih sredina i opština đe je naše uporište puno jače i rezultati CEP-a u Budvi nijesu parametar za snagu partije na političkom nivou Crne Gore.

Budvom vlada banda, narko karteli i BIA. Ucjenjivali su i potkupljivali ljude, vlada strah od režima i politički "mentalitet". Ali, nastavljamo dalje, nećemo biti malodušni, biće izbora i u drugim opštinama, đe ima crnogorskog duha jače i više.

Od 0,2 % koje je Miloš Bešić u svojoj anketi davao CEP-u došli smo do 2,1%, i to u Budvi koja nije reper i vjerodostojan pokazatelj odnosa snaga na državnoj političkoj sceni. Znamo na čemu smo, zbijmo redove i u borbu. Nema uzmicanja. Za Crnu Goru", poručuju iz te partije.

"Ovo ne samo da nije neuspjeh CEP-a na lokalnim izborima u dominantno okupiranoj i četničkoj nomenklaturi u Budvi, ovo je naš podvig i borimo se dalje čistog obraza, jaka srca i nase duše odane Crnoj Gori, za koju smo se neprekidno decenijama žrtvovali, i borićemo se nesalomivo za nju".

Mi nijesmo slabići, mešetari i ne padamo nikad, a kamo li na prvoj prepreci," navode iz CEP-a

Apelujemo, samo pozitivna energija, ovo je dobar rezultata za CEP u Budvi koja nije referentna tačka za našu snagu u Crnoj Gori koja će biti znatno iznad cenzusa. I ovo je naš podvig" navodi se u saopštenju i dodaje da "nijesu bili izbori na Cetinju, već u okupiranom gradu."

"Ovo nam je temelj i jaka baza za buduću organizaciju partije i rad u Budvi.

I duboki naklon i zahvalnost svima koji su glasali nas. To je motivacija da pojačamo rad", zaključuju u CEP-u.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

@Simklet Ne može se na silu u koaliciju,niko ih nije zvao,sujeta i crnogorska pizma kao i obično učine svoje.Imali su i ograničen pristup medijima i potpunu neravnopravnost tokom kampanje!Čudo da su osvojili 2,1% glasova hrabrih,odvažnih građana!

Simklet

Nije uspjeh jer je prelio glasove ba BIA SPC vagan.......kao SDP za parlamentarne...treba biti u gradjanskoh kolaciji da jednim mandatom nemoze se u ligu sampuonasamo sa dobrom voljom i idejom