22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đoković: Rekonstrukcija vlade brzih dana; Dolaze bolji dani za srpski narod; Mandić se ne bori za fotelju

Izvor: Screenshot RTV Srpska

Politika

Comments 7

Đoković: Rekonstrukcija vlade brzih dana; Dolaze bolji dani za srpski narod; Mandić se ne bori za fotelju

Izvor: RTV Srpska

Autor: Antena M

  • Viber


"Tek izborom Andrije Mandića za predsjednika Skupštine, naša borba i pobjeda u avgustu 2020, se vrednuje. To nije samo njegova pobjeda, jer se on ne bori za fotelju” , kazao je za RTV Srpska šef kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore Velimir Đoković.

"Pobjeda će se valorizovati, proširenjem Vlade do koje treba da dođe u junu", kazao je Đoković.

“Očekujem da to bude brzih dana ili do kraja mjeseca. Tada će sve doći na svoje mjesto. Pobjednici koji su se godinama borili svojim radom, koji su pobijedili na izborima 30.avgusta, dolaze tek na mjesta koja im pripadaju. Dolazi bolje vrijeme za srpski narod. Za politiku morate da imate program, ideju, ljude na terenu i one koji će to da sprovode. Mi smo to godinama radili i u narednom periodu ćemo ubirati plodove u političkom smislu”, poručio je šef Kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore.

On je istakao da se Vlada i Parlament pokazuju jedni drugima kao korektni partneri.

“Sve to može da dovede do otvaranja pitanja srpskog jezika, dvojnog državljanstva… Parlament je dao ogroman doprinos za izglasavanje IBAR zakona i vijdeli ste da to i međunarodni partneri cijene” , zaključio je Đoković.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

" Za politiku morate da imate program ,ideju ,ljude na terenu i one koji ce to da sprovode" Zaboravio si da spomenes i ogromna financijska sredstva koja se upumpavaju u tu ideju serpskoga sveta . A mnogo si se okurazio junace ,ipak je ovo Crna Gora koja ne podnosi ni placenike ni izdajnike !

cefalo

@Bajo, to će biti naša Nevenka Bošković. Ima da radi na posrbljavanju da ne patiše...što narod reče, "u jad ih osamarili"...

jovan

Đokoviću, ostavi se politike, igraj tenis. Za tenis imaš jako prezime, samo malo poradi na imenu. Za politiku nemaš ni jedno ni drugo ni treće. Dobro, dobro, u pravu si, takvi se danas traže.