22 °

max 22 ° / min 15 °

Četvrtak

24.10.

22° / 15°

Petak

25.10.

21° / 16°

Subota

26.10.

22° / 16°

Nedjelja

27.10.

21° / 15°

Ponedjeljak

28.10.

21° / 15°

Utorak

29.10.

24° / 15°

Srijeda

30.10.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Dan: Milatović formira Pokret za Crnu Goru

Izvor: Predsjednik.me

Politika

Comments 12

Dan: Milatović formira Pokret za Crnu Goru

Izvor: Dan

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Crne Gore Jakov Milatović formiraće uskoro Pokret za Crnu Goru, saznaje "Dan", kako tvrdi, iz dobro obaviještenih izvora.

Izvor "Dana", koji je želio da ostane anoniman, tvrdi da Milatović okuplja značajan broj intelektualaca i javnih ličnosti koji se do sada nisu mnogo eksponirali u političkom životu, a otvoriće, navodno, i vrata za saradnju i sa ostalim političkim partijama i pokretima sa kojima može naći zajednički politički interes u ostvarivanju, kako navodi Dan, proklamovanog cilja – stvaranje stabilne, ekonomski jake, socijalno pravedne Crne Gore, sa jednakim šansama za sve.

Podsjetimo, aktuelni predsjednik države je 24. februara podnio ostavku na funkciju zamjenika predsjednika Pokreta Evropa sad, čiji je predsjednik premijer Milojko Spajić, i na sve funkcije u partiji.

Još nije poznato kada će Milatović i zvanično objelodaniti osnivanje Pokreta za Crnu Goru, a kako Dan piše, to bi moglo da se dogodi nakon ljetnjih odmora. 

Komentari (12)

POŠALJI KOMENTAR

LFC

Što se folirate i varate. Nazovite taj pokret onako kako ga i zamišljate,Pokret za Srbiju.

DON QUIJOTE

Od 2020 u talasima dolaze oni koji razbijaju crnogorsko biračko tijelo i svaki je gori od prethodnog.Cilj im je rasturiti CG na proste činioce a svi se naslanjaju na DF i ostale četničke partije. Jedini "program" i zakletva im je "Nikad više DPS!" koji opstaje uprkos svemu. Narode, osvjesti se!!!

Zar opet

Radi BIA,SPC........ za postovanje je ovoliki trud da se zabasuri da su svi na istom zadatku.....ponistavanju CG. JADNI LAKOVJERNI NARODE!!!!