18 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Ostavku ću ponuditi ukoliko na parlamentarnim rezultati ne budu dobri

Politika

Comments 3

Krivokapić: Ostavku ću ponuditi ukoliko na parlamentarnim rezultati ne budu dobri

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Lider Socijaldemokratske partije Ranko Krivokapić kazao je da neće podnijeti ostavku nakon neuspjeha na lokalnim izborima, ali da će je ponuditi ukoliko rezultati ne budu dobri na parlamentarnim. 

"Pitanje ostavke je uvijek na stolu i svako može da ga pokrene i da o tome raspravimo. Obezglavljivanje opozicije je jedan od ciljeva DPS-a. Najlakše je otići kad ste u opoziciji i najlakše napustiti kada stvari idu loše, sad se treba boriti jer je to obaveza prema građanima ako su vam dali glas, jer njima je teže nego nama. Kad se dođe u vlast onda treba otići i ja sam to obećao mojima", kazao je Krivokapić za Televiziju Vijesti. 

Smatra da je loš opozicioni rezultat na lokalnim izborima posljedica loše vođene politike godinu i po od parlamentarnih i poručuje da će ukoliko ne bude dogovora za povratak u parlament SDP-u predložiti da prekine bojkot. 

Krivokapić smatra da opozicija treba da se vrati u parlament kako bi sa vlašću dogovorila fer uslove za parlamentarne izbore. 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

FreeMontenegro

…zna ranja da ga je davno ugasio kad je okarakterisa neke tamo ugledne parlamentarce….ranja se vraca u parlament jer njegova pozadina ne moze tako lako da ispusti 40 000 eura minimum…..do parlamentarnih izbora je dvije godine sto znaci 24 mjeseca puta 2000 eura minimum nije mala para uopste…a dje ti

Dejo

Ako je članstvu SDP-a vaša sujeta preča od elementarne političke kulture, izvjesno je da ćete tonuti dugo i beznadežno. Demokratija, uostalom, raščerečena skapava na žrtvenom kamenu sujete lidera državotvorne opozicije, nesmjenjivih, serijskih političkih gubitnika koji se kockaju sa održivošću CG.

Podgoricanin

Ranko ne oravi se koalicija sa onima koji bi rado vidjeli Crnu Goru ko 27 izborna jedinica ili Ruska gubernija . Koji ce Crnogorac tebi dati glas ako otvoreno kazes da ces praviti koaliciju sa prosrpskom koalicijom . Bolje bi bilo da se glasnes u vezi koalicije u Kotor i Budvu i njihovig srbovanja!