16 °

max 19 ° / min 12 °

Ponedjeljak

18.10.

19° / 12°

Utorak

19.10.

19° / 10°

Srijeda

20.10.

19° / 11°

Četvrtak

21.10.

18° / 10°

Petak

22.10.

18° / 14°

Subota

23.10.

15° / 7°

Nedjelja

24.10.

12° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Predsjedništvo DPS-a: Trijumf na izborima je završni udarac politici destrukcije

Politika

Comments 0

Predsjedništvo DPS-a: Trijumf na izborima je završni udarac politici destrukcije

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Na danas održanoj sjednici Predsjedništva Demokratske partije socijalista, kojom je predsjedavao predsjednik DPS-a Milo Đukanović, iskazano je veliko zadovoljstvo rezultatima na lokalnim izborima održanim 27. maja, saopšteno je iz ove partije. 

"Osim potvrde superiornosti izbornih programa i kvaliteta kandidata za odbornike, izborni rezultat oslikava povjerenje prema ukupnoj politici Demokratske partije socijalista. Rezultati izbora predstavljaju, takođe, odnos javnosti prema učincima vršenja vlasti u prethodnom periodu i kontinuiranom pružanju šansi mladim, obrazovanim ljudima da budu glavni reprezenti i akteri politike DPS-a", navodi se u saopštenju. 

Predsjedništvo je zaključilo da trijumfi na predsjedničkim i najvećem broju lokalnih izbora znače finalnu pobjedu evropske politike u Crnoj Gori:

"I istovremeno završni udarac politici destrukcije, koja se dvije decenije bezuspješno sukobljavala svim državnim prioritetima Crne Gore.

Predsjedništvo je ocijenilo da nakon ostvarenih pobjeda, Crna Gora ulazi u novu fazu demokratskog i ekonomskog razvoja, koja će omogućiti bolje rezultate na stvaranju uslova za veći kvalitet života svih građana. Naglašena je otvorenost Demokratske partije socijalista za saradnju sa svim političkim snagama koje pokažu državnu odgovornost i koje su spremne da sve svoje potencijale stave u funkciju društvenog, infrastrukturnog i privrednog razvoja Crne Gore i lokalnih zajednica. S tim u vezi, Predsjedništvo je iskazalo očekivanje za što skorijim konstituisanjem lokalnih skupština i izvršnih vlasti u opštinama u kojima je DPS ostvarila pobjede, kako bi se što prije započelo sa realizacijom zahtjevnih izbornih programa, koji su dobili podršku građana.

Predsjedništvo je uputilo zahvalnost svim aktivistima i volonterima Demokratske partije socijalista na izuzetnom doprinosu postignutim rezultatima, zatim građanima koji su poklonili povjerenje našoj politici, ali i svima drugima koji su učešćem u izbornom procesu doprinijeli demokratskom sazrijevanju naše društvene zajednice", saopšteno je iz DPS-a. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR