11 °

max 14 ° / min 7 °

Utorak

20.02.

14° / 7°

Srijeda

21.02.

14° / 5°

Četvrtak

22.02.

12° / 6°

Petak

23.02.

11° / 8°

Subota

24.02.

10° / 8°

Nedjelja

25.02.

9° / 7°

Ponedjeljak

26.02.

10° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bečić: Je li ovo Crna Gora vladike Rada, kralja Nikole, Marka Miljanova?

Predsjednički izbori 2023

Comments 5

Bečić: Je li ovo Crna Gora vladike Rada, kralja Nikole, Marka Miljanova?

Autor: Antena M

  • Viber

U prepunoj Dvorani ,,Park” u Herceg Novom sinoć je u veličanstvenoj atmosferi, u prisustvu velikog broja građana, održana pobjednička konvencija predsjedničkog kandidata Alekse Bečića, saopšteno je iz ove stranke.

,,Uvaženi prijatelji, poštovani građani, uvijek je postojao jedan princip, jedna vrhovna vrijednost koja je bila zvijezda vodilja svih slavnih naših predaka kroz čitavu našu istoriju. A to je čast. To je jedina komanda i jedina riječ na ovom svijetu pred kojom stojim mirno. A stajati mirno pred čašću je stajati mirno pred ljudima, pred državom, pred istorijom, našom tradicijom, našim precima i našim potomcima. Čast je ono što nas pokreće da budemo najbolja verzija sebe, a mi sami moramo se ponositi svojim postupcima i živjeti po svojim načelima.

Tradicija je dio naše kulture i nasljeđa. Ona nas spaja sa našim precima i omogućava nam da izgrađujemo budućnost na temeljima koji su se pokazali dobrim u prošlosti", saopštio je Bečić.

Bečić je istakao da nas skromnost uči da cijenimo ono što imamo i da budemo zahvalni za sve što smo postigli.

"Ona nas čini boljim ljudima i omogućava nam da budemo srećni sa onim što imamo. Vjerujem da je važno ostati skroman i ostati povezan sa svojim narodom, posebno kada postaneš predsjednik. Kao predsjednik ja ću obezbijediti da naša politika bude časna ali ujedno i snažna", kazao je.

,,I mi ovakvi, ovjenčani istinom i čašću nijesmo, vidite, po mjeri onih od kojih se Crna Gora 34 godine branila. Samo je jedan čovjek, odjednom, postao patriota i to nakon što je za 34 godine njegove vladavine uništena privreda, rasprodata imovina, zadužena zemlja a narod ostao bez dostojanstva i pristojnog života. Svi su po njemu, samo u različitim decenijama bili izdajnici, samo je on bio patriota. Njegovi kadrovi su se našli na optuženičkoj klupi kao šefovi organizovanih kriminalnih grupa. Njegov režim je stvorio šumarsku, putarsku, hidro, kockarsku, švercersku mafiju, i on takav traži dodatnih pet godina, ne za sebe, poštovani građani, ne za vas, ne za vašu djecu, ne za Crnu Gori, nego isključivo za mafiju. Kažite mi da li je ovo moralno? Da li je ovo časno? Da li je ovo patriotski? Da li je ovo pošteno? Da li smo se za ovo borili? Je li ovo Crna Gora vladike Rada, kralja Nikole, Marka Miljanova, naših slavnih predaka, đedova i prađedova koji su za nju ginuli i koji su je junačkom krvlju ovjenčali?", pitao je Bečić.

Bečić podsjeća, "Kao što vidite, moj protivnik nije ništa drugo do političar koji se zaglavio u vremenu u kojem je jedino pravilo bilo da nema pravila. I sada ja vas pitam da li je normalno, da li je časno, da li je patriotski glasati za čovjeka koji traži da još pet godina vlada bez pravila?"

Da sam kojim slučajem činio ono što je radila prethodna vlast, porodica u kojoj sam stekao svoj karakter i integritet, moj otac i moji đedovi mi nikada ne bi oprostili”, naveo je Bečić.

"Ali ja ne živim za materijalna dobra. Ja živim za riječ i čast svojih predaka i za budućnost svojih potomaka. U mojoj biografiji, jednako, nećete naći riječi kojima sam vrijeđao druge ljude ili ih dijelio po vjerskom, nacionalnom ili bilo kom drugom aršinu. U mojoj biografiji, međutim, naći ćete da sam uvijek držao do svoje riječi, jer sam od malena učen da su ljudi sazdani od riječi koje su izgovorili i od obećanja koja su ispunili", istakao je Bečić.

"Mi smo dragi prijatelji, mala zemlja, ali veliki narod. Veliki smo i najjači smo kada smo zajedno, kada se složimo i kada se časno borimo za iste ciljeve i iste ideale, zaključio je Bečić.

Na konevnciji su govorili Stevan Katić, predsjednik opštine Herceg Novi, Zoran Lazarević, funkcioner Grupe građana “Novi pobjeđuje” i Vladimir Jokić, predsjednik opštine Kotor.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Orlov krš

CG se od ideologije koju zastupaju crvene kravate brani više od 100god! Takvoj izdajničkoj ideologiji nijesu pripadali ni vladika Rade,ni kralj Nikola, ni Marko Miljanov!CG će se odbraniti i ovaj put jer baštini slavnu slobodarsku istoriju i patriotizam,a to je pokazala više puta kroz istoriju!

Onogošt

Nijesi dostojan da pominješ ni čast ni poštenje,a pogotovo ne Predsjednika Ðukanovića.Ti si oličenje najperfidnije velikosrpske politike.On je uz svoju državu do,kraja i bez ostatka.Uz sve greške koje je pravio,narod vidi da je on jedini koji državu može voditi u pravom smjeru.Časti mi !!!

MARA

VI STE PROSPERITETNI I VIZIONARI S POGLEDOM UNAZAD.OVO SE ZOVE SLOBODAN PAD,ILI MOZDA LER