27 °

max 27 ° / min 14 °

Petak

12.04.

27° / 14°

Subota

13.04.

26° / 15°

Nedjelja

14.04.

26° / 16°

Ponedjeljak

15.04.

24° / 16°

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović o falsifikovanju potpisa: Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte

Predsjednički izbori 2023

Comments 0

Radulović o falsifikovanju potpisa: Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte

Autor: Antena M

  • Viber

Jovan Jodžir Radulović, influenser i kandidat za predsjednika Crne Gore, oglasio se povodom kako kaže navoda o navodnom falsifikovanju potpisa.

"Poštovani građani koristim priliku da vas izvijestim da sva hajka koja se digla protiv mene samo je proizvod svih onih retrogradnih politika prošlosti koji nikako ne mogu da se pomire da je jedan autsajder pomrsio konce mnogima.

Svi oni koji su najavili tužbe, a nalaze se na listama Jakova i mene i drugih kandidata su samo osvjedočeni ljudi koji su u prošlosti 2018. godine isto ovo radili za rad interesa nekih drugih partija", navodi u saopštenju.

Pita da li je moguće da su se protivkandidati toliko prepali Jodžira.

"Dakle moje mišljenje je da sve što radim, radim transparentno sa sobom, sa svojim reklamama, smijehom, humorom i svojom porodicom.

Tako sam i skupljao potpise. Svima vama još jedna velika zahvalnost koji ste mi dali potpise i putem društvenih mreža slali podatke. Da li ima zloupotreba ja to ne znam, nisam neko ko se može baviti time. Papiri potpisa podrške su se takođe nalazili u svakom gradu, kasnije su mi se dostavljali ti papiri ,tako da ne znam ko se potpisivao, ili da li je mogu i da sumnjam neko isti od političkih partija to uradio, kako bi me eliminisao. Ja sigurno nisam išao po kuća i krao lične karte.

Kako nije isplivao ni jedan potpis gospodina Danilovića a znamo iz kakvih baza je prikupljao potpise, nego eto zaboga jedan Jodžir smeta na 10-tak izolovanih slucajeva.

Kad sam sakupljao potpise hajka je bila o načinu prikupljanja i pozivanja na društvene mreže, pa su se iz Agencije za zaštitu ličnih podataka oglasili i kazali da ukoliko neko šalje samovoljno podatke nije zloupotreba. Sad kad sam se kandidovao sam falsifikator potpisa podrške. Očigleno je da je Jodži pomrsio konce mnogima, i onima koji ne vole svoji zemlju i državu. Ovaj mali je voli i ići će do pobjede", naveo je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR