11 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović: Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front i zapečatiti pobjedu nad politikom siromaštva

Predsjednički izbori 2023

Comments 9

Milatović: Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front i zapečatiti pobjedu nad politikom siromaštva

Izvor: Pobjeda/Vijesti

Autor: Antena M

  • Viber

Kao što sam i obećao da ćemo uspjeti, to sam sinoć i pokazao, poručio je predsjednički kandidat Pokreta "Evropa sad" Jakov Milatović.

Rekao je da će u drugom poluvremenu "zapečatiti pobjedu nad politikom siromaštva koju simobolizuje Đukanović".

On je, gostujući na Televiziji Vijesti, zahvalio svima koji su juče glasali na predsjedničkim izborima i na taj način dali legitimitet izbornom procesu.

"Hoću da se zahvalim svim strankama koje su me formalno podržale. Čuo sam se sa svima koji su nam najavili podršku i razgovarao i podijelio, pored lidera partija koji su me podržali, čuo sam se sa predsjednicima opština koji dolaze iz redova Demokrata i Demokratskog fronta. Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front kojim ćemo zapečatiti pobjedu", rekao je Milatović.

Istakao je da je na njima da zajedno "zapečate pobjedu".

"Suština svega je da nakon pobjede nad Đukanovićem dobijemo poltiičku stalbilnu vladu i uvedemo zemlju u Evropsku uniju", dodao je Milatović.

Misli da će mnogi koji su Đukanovića glasali u prvom, njega glasati u drugom krugu.

Prema preliminarnim rezultatima, Crna Gora će šefa države dobiti u drugom krugu predsjedničkih izbora i za tu funkciju će se boriti kandidati Demokratske partije socijalista i Pokreta „Evropa sad“ Milo Đukanović i Jakov Milatović.

Prema podacima Centra za monitoring, na osnovu 100 odsto obrađenog uzorka, Đukanović je osvojio 35,2 odsto glasova, a kandidat Pokreta „Evropa sad“ Jakov Milatović 29,2 odsto.

Kandidata Demokratskog fronta Andriju Mandića podržalo je 19,3 odsto birača, Demokrata Aleksu Bečića 10,9 odsto, a kandidatkinju Socijaldemokratske partije Draginju Vuksanović-Stanković 3,2. Kandidat Ujedinjene Crne Gore Goran Danilović osvojio je 1,4 odsto glasova, a influenser Jovan Radulović 0,8 odsto.

Komentari (9)

POŠALJI KOMENTAR

Katunjanin

Potomci izdajnika iz 1918 godine sanjaju o formiranju "Solunskoga Fronta ". Mnogo ste se zaleceli vi salonski ratnici. Nista vi neznate o Crnoj Gori i Crnogorcima dok vam ga ne uceramo u pamet ! .

Crnogorka 100%

Ovo je smiješno. Što se siromaštva tiče, čini mi se da su siromašni dali više glasova Milu nego Jakovu.

Sanela

Vi ćete spasiti narod od Djukanovićevog siromaštva. No vam nešto MMF često dolazi u posjetu. Neka ti priča, mali. Nema više zaduživanja. Kad ove godine stignu računi na naplatu, nećete moći reći da je to napravio Djukanović. A o MA da ne govorimo, kako ste ga uništili i letove ustupili Srbiji.