12 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

23° / 13°

Četvrtak

09.05.

24° / 15°

Petak

10.05.

21° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Predsjednički izbori 2023

Milatović: Mislim da ćemo napraviti veliki zajednički front i zapečatiti pobjedu nad politikom siromaštva

Izvor: Pobjeda/Vijesti

Autor: Antena M

  • viber

Internet

Zamislite Jovan Radulovic 0.8 a gos.Vuksanovic 3.2.Goran Danilovic 1.4. Jovan Radulovic Cirkusant. Danilovic Izdajnik covek SPC. Vuksanovic cio zivot se bori za CG i Crnogorce profesorica na uneverzitetu pametna osoba. Narode CG izgubiliste Kompas vracitese u brazdu 2 Aprila i spasite CG.

BioUra

@Internet a zamisli Becic iz podrsku premijera ,vlade i svih resursa 10% Bitamga tvrdi da ima 8 % glasaca ostade Ljalju 2% a zamisli i to da je iz rudnika i iz EP novac Isao za kupovinu glasova za Mandica i da je Mandic najvise potrosio od svih kandidata da bi bio treci a Sada mora da se uvlaci Jako

vladan

Praviš zajednički front sa onima koji su te do juče pljuvali? Pa ovi iz DPS-a su vas mazili šta vam je činio DF. Šta je sa obrazom čovječe? Budi muško i zaleti se sam na Mila a ne sve da zoveš u pomoc. Obice ti se od glavu.

Vaso

Engleska ambasada nam je uvalila ovog masnog experta. Kukala nam majka

haker

vjerovatno ce se zvati Front srpskog sveta. NARODE CRNE GORE, OVAJ MALI JE ZADOJENO ISKOMPLEKSIRANO DIJETE SNPa , VUK U JAGNJECOJ KOZI, ne dajte mu da pobijedi!

Boka

Ovaj nas sigurno vodi u dužničko ropstvo, jedino što nam je sigurno sa njim. Evropa sad populistička prevara! Kako je uticalo povećanje plata i inflacija da ljudi iz Boke idu u Dubrovnik da trguju jer im je jeftinije. Svuda je malo poskupilo ali u CG zahvaljujući Evropi sad brzo ćemo bankrotirat.

Sanela

Vi ćete spasiti narod od Djukanovićevog siromaštva. No vam nešto MMF često dolazi u posjetu. Neka ti priča, mali. Nema više zaduživanja. Kad ove godine stignu računi na naplatu, nećete moći reći da je to napravio Djukanović. A o MA da ne govorimo, kako ste ga uništili i letove ustupili Srbiji.

Crnogorka 100%

Ovo je smiješno. Što se siromaštva tiče, čini mi se da su siromašni dali više glasova Milu nego Jakovu.

Katunjanin

Potomci izdajnika iz 1918 godine sanjaju o formiranju "Solunskoga Fronta ". Mnogo ste se zaleceli vi salonski ratnici. Nista vi neznate o Crnoj Gori i Crnogorcima dok vam ga ne uceramo u pamet ! .