15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

15° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Milatović danas sa Bečićem i Danilovićem

Predsjednički izbori 2023

Comments 4

Milatović danas sa Bečićem i Danilovićem

Izvor: rtcg.me

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednički kandidat pokreta Evropa sad Jakov Milatović juče se sastao sa liderima Demokratskog dronta Milanom Kneževićem i Andrijom Mandićem.

Tokom razgovora pružena je snažna podrška Demokratskog fronta Milatovićevoj kampanji i najavljeno je da će mu pomoći tokom drugog kruga.

Danas će se Milatović sresti sa liderima Demokratske i Ujedinjene Crne Gore Aleksom Bečićem i Goranom Danilovićem. Očekuje se podrška tih kandidata i njihovih političkih subjekata uoči drugog kruga.

Milatović je juče razgovarao sa predstavnicima Stranke pravde i pomirenja i sa predstavnicima političke većine.

Drugi krug predsjedničkih izbora održaće se 2. aprila, a kandidati koji su osvojili najviše glasova u prvom krugu su Milo Đukanović i Jakov Milatović.

 
 
 

Komentari (4)

POŠALJI KOMENTAR

Onogošt

Pogledajte bilbord.Pretpostavljam da mnogi građani,a pogotovo pristalice DF-a ni u snu nijesu mogli pomisliti da Mandić ovoliko nisko može pasti.Na bolbordu poruka ,,lidera"jedne stranke za podršku drugom lideru.Ovo je dosad najveće poniženje u politici kod nas.Bjedno każu članovi DF-a !!!

Baba

Transparent sve govori-izgleda jedino je on iskren. Njih nije briga ni za Crnu Goru ni za njene građane. Zaslijepljeni od mržnje prema jednom čovjeku, sve urnisaše samo da njega unište. Tako da priča o onih "10 crnogoraca" je ništa pri onome što nas s njima čeka. U pamet se Crnogorci!!!!!

Roksana

Jadovi već "uglavljuju" ko će u neku buduću vladu. Ima li neko da mu nije jasno ko je Jakov Milatović? Meni je apsolutno jasno. Jakov mora pasti jer s njime u vodu pada izdaja ove države! Primite to k znanju svi koji su sunce ugledali na ovom malom parčetu vaseljene! To parče je NAŠE i sačuvajmo ga!