13 °

max 23 ° / min 13 °

Ponedjeljak

01.06.

23° / 13°

Utorak

02.06.

24° / 13°

Srijeda

03.06.

24° / 13°

Četvrtak

04.06.

25° / 15°

Petak

05.06.

23° / 18°

Subota

06.06.

21° / 18°

Nedjelja

07.06.

26° / 18°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vivax: Mali kućni aparati najbolja pomoć u svakom domaćinstvu

Izvor: Foto: Vivax

Dom i porodica

Comments 0

Izvor: SPONZORISANI TEKST

Autor: Milena Aprcović

  • Viber

Vivax: Mali kućni aparati najbolja pomoć u svakom domaćinstvu

Zamisliti život bez miksera, tostera, sjeckalice i kuvala za vodu gotovo je nezamislivo, napominju iz Vivax-a. 

Svakom domaćinstvu oni su pravi spas jer čine život lakšim i jednostavnijim, a pripremu jela bržom i praktičnijom.

U posljednje vrijeme među najpopularnijim malim kućnim aparatima su multipraktici Vivax koji rješavaju mnogo problema u kuhinji, odličnog su dizajna i lijepih boja te oduševljavaju funkcionalnošću.

Pri kupovini multipraktika vodite računa o svojim potrebama i tome koliko komplikovana jela spremate. Za pripremu ručka i drugih jela biće vam redovno potrebna višelitarska posuda. Obratite pažnju na dodatni pribor, noževe ili sjeckalice. Što veću količinu dodatnog pribora imate, kuvanje će vam biti lakše.

Birajte jednostavne tostere

Topli sendvič je još ukusniji ako je pečen u Vivax tosteru. Tosteri su izrađeni od različitih materijala, modernog su oblika i različitih boja. Ako imate djecu koja toster upotrebljavaju sama, najbolje je kupiti onaj koji je jednostavan za korišćenje te se lako održava.

Nema finih kolača i soseva bez dobrog Vivax miksera

Zamisliti pripremu kolača, soseva i raznih tijesta bez miksera gotovo je nemoguće. Među mikserima u posljednje vrijeme su najpopularniji oni štapni.

Prije svega se koriste za miješanje kuvane hrane. Važno je da oštricom štapnog miksera koja je izrađena od nerđajućeg čelika miješamo hranu dok je još uvijek topla. Pritom se mikser neće pokvariti ili na bilo koji drugi način oštetiti.

Ručni mikseri imaju svoje prednosti, a to su jednostavna upotreba i lakoća. Lako se koriste u malim prostorima i lako se mogu prenositi ako je to potrebno. Kada govorimo o ručnim mikserima, na umu imamo miksere za tijesto, ali i drugi mikseri mogu lako biti ručni pa imaju posebne nastavke za miješanje tijesta.

Osim miksera, važno je nabaviti i odgovarajuću posudu za miksanje. Veličina posude treba biti veličine koja odgovara vašim potrebama. Radije se odlučite za kupovinu veće posude jer u njoj možete pripremiti i manje količine hrane.

Brže do toplog čaja ili kafe uz Vivax kuvalo za vodu

Potrebna vam je vrela voda nekoliko puta dnevno? Pogotovo u zimskom periodu kad na kuvanje čaja gubite mnogo vremena? Rješenje je kuvalo za vodu. U Vivax asortimanu, kuvala za vodu su atraktivnog dizajna sa LED svjetlima, koji upozoravaju na visinu temperature vode. Pri kupovini obratite pažnju prije svega na veličinu posude. Ako ćete ga koristiti samo vi, dovoljna vam je mala posuda, kapaciteta jednog litra. Ako vas je u porodici više, biće vam potrebne veće količine tople vode. U tom slučaju Vivax ima rešenje za vas, jer će vam biti potrebno kuvalo sa većom posudom da biste zadovoljili potrebe vaših najbližih.

Pri kupovini obratite pažnju na to da se grijač može okretati za 360 stepeni. Brzina kojom voda ključa je takođe jedan od bbitnih faktora. U slučaju da grijač ponovno kuva vodu, koja je ostala u njemu, učiniće to mnogo brže, pa štedite na vremenu, ali i na električnoj energiji.

Voćni napitak i svježe cijeđeni sokovi za zdraviji život

U zadnje vrijeme su stekli ogromnu popularnost uređaji za pripremanje napitaka. U vrijeme kada nemamo puno vremena za zdravu ishranu, potrebno je posegnuti za Vivax sokovnikom i Smoothie maker-om s kojima možeš lako napraviti napitak pun vitamina i minerala.

Vaši najmlađi će uživati u ukusnim sokovima i napicima, a vama će radni dan biti ispunjen svježinom. Pored toga, u danima dugih šetnji, ili sportskih aktivnosti svježi napici su sastavni dio zdravog stila života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR