7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Zbog neobičnog izgleda bila je žrtva nasilja, sad je zovu Crna Barbi

Mozaik

Comments 0

Zbog neobičnog izgleda bila je žrtva nasilja, sad je zovu Crna Barbi

Izvor: Index.hr

Autor: Vladana Jovanović

  • Viber

Duki Tot danas je zaštitno lice mnogih brendova, a zahvaljujući svom specifičnom izgledu, tamnoj koži i licu nalik lutki, dobila je nadimak "Crna Barbi". Iako je među najtraženijim licima današnjice u modnoj industriji i svijetu ljepote, to nije uvijek bilo tako, piše Brightside.

Rođena u Južnom Sudanu, manekenka je svoju slavu osigurala pobjedom u australijskom Top Modelu kada je imala tek 17 godina. U mlađim danima često je proživljavala razne muke zbog svog izgleda, a slično je doživjela i za vrijeme takmičenja u pomenutoj emisiji.

Naime, tamo su je kritikovali stilisti i tim za uljepšavanje jer nisu znali kako treba da se brinu o njenoj kosi. Takođe, publika je na početku smatrala da Duki nije prirodna, da se podvrgnula estetskim zahvatima i da retušira fotografije.

Osim toga, nerijetko su je kritikovale i kolege u modnoj industriji i ružno se odnosili prema njoj. Zbog toga je odlučila da se povuče s modne scene, a za Teen Vogue je svojevremeno rekla kako joj je trebalo dvije godine da ponovno stekne dovoljno samopouzdanja i vrati se poslu koji voli.

Sada kada opet niže uspjehe i uživa u svom poslu, Duki podržava karijere crnih modela i zalaže se za razne promjene unutar modne industrije.

Duki je prošle godine u decembru bila dio revije Viktorijas sikreta gdje je oduševila publiku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR