11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
U Cineplexu  sjajna ponuda filmskih hitova

Mozaik

Tag Video
Comments 0

U Cineplexu sjajna ponuda filmskih hitova

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

U Cineplexu  sjajna ponuda filmskih hitova.

U nastavku, pogledajte trejlere.

BLIZANAC

- Inovativni akcioni triler u kome glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

LOV

Nakon hvaljenog filma "Manijak" iz 2012. godine reditelj Frenk Kalfoun ponovo se vraća horor žanru i kroz izmišljeni scenario Dejvida Kogešala, o opstanku tinejdžera na pustom i dalekom ostrvu, iskušava ljubitelje ovakvih filmova. Film prati glavnog lika Tobija, milenijalca koji nakon gubitka voljene osobe počinje s problematičnim ponašanjem. Njegova majka i savjetnik odlučuju da je najbolje rješenje za njega boravak u kampu za preživljavanje na nenaseljenom ostrvu. Glavna uloga povjerena je mladom glumcu Loganu Mileru poznatom po ulozi u popularnoj seriji Okružen mrtvima.

 OPERA TURANDOT

Posljednja Pučinijeva opera, i po mišljenju brojnih svjetskih muzikologa, posljednja klasična opera. Uživo prenos iz Metropolitena zakazan je za subotu, 12. oktobra, sa početkom u 18:55h. Ulaznice su u prodaji.

PREMIJERA

GRDANA: GOSPODARICA ZLA

Premijera nastavka fantastične Diznijeve avanture, koju smo obožavali, “Grdana: Gospodarica zla”, biće održana u srijedu, 16. oktobra, i to u 18:00h sinhronizovane, i u 20:30h originalne verzije. U nastavku filma iz 2014.  koji je bio hit na bioskopskim blagajnama, Grdana i njena kuma Ružica počinju da preispituju složene odnose kojima su vezani, dok ih predstojeći događaji navode na različite smjerove. U ulozi vile Grdane opet gledamo neponovljivu Anđelinu Džoli, u ulozi Ružice El Fening, dok se ekipi pridružuje poznata glumica Mišel Fajfer koja tumači ulogu Ružicine majke. Ulaznice su dostupne na blagajnama bioskopa.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR