13 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Bogata filmska ponuda ove nedjelje u Cineplexxu.

Antena M preko svoje Fb stranice i ove njedjelje poklanja 2x2 karte.

U nastavku, pogledajte trejlere.

DŽUMANDŽI: SLJEDEĆI NIVO

Direktan nastavak filma "Džumandži: Dobrodošli u džunglu" koji je prije dvije godine oborio sve rekorde na bioskopskim blagajnama širom svijeta, ostvarivši zaradu od čak 950 miliona dolara.

I u ovom Džumandžiju u glavnim ulogama gledamo poznata imena poput Dvejna Džonsona, Džeka Bleka, Kevina Harta.

Sa najposebnijom igrom na svijetu prvi put susreli smo se davne 1995.  kada je nezaboravni Robin Vilijams izašao iz igre.."Džumandži: Sledeći nivo" direktan je nastavak ova dva filma, i vodi nas na sljedeći nivo zabave i avanture, a do tada pogledajte finalni trejler!

CRNI BOŽIĆ


Rimejk čuvenog horor filma iz 1974.. Grupu studenata, za vrijeme njihovog božićnog raspusta, počinje da prati nepoznati čovjek.

UMIJEŠ LI DA ČUVAŠ TAJNU

 Romantična komedija o djevojci koja na putu u avionu ispriča svoje tajne potpunom strancu nadajući se da ga više neće vidjeti, ipak vrlo se iznenadi kad ga sretne na svom novom poslu i to u ulozi šefa.

PREMIJERE

REALNA PRIČA-

Nedjelja, 15. decembar u 20sati.

Film ''Realna priča'' vodi nas kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću, koji ima utisak da se cijeli svemir urotio protiv njega.

Veljko je hodajući problem i čvrsto vjeruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

U isčekivanju velike uloge za koju vjeruje da će riješiti sve njegove haose, Veljko počinje da gubi osjećaj za realne probleme.

STAR WARS: USPON SKAJVOKERA

 Srijeda, 18.decembar  u 19 sati

Lucasfilm i reditelj Džej Džej Abrams još jednom su udružili snage kako bi publiku poveli na epsko putovanje kroz daleku galaksiju u filmu „Star Wars – Uspon Skajvokera”. Ovaj film je zaključak iskonske sage o Skajvokerima, u kome će se roditi nove legende i u kome konačna bitka za slobodu tek slijedi.

BALET KRCKO ORAŠČIĆ – nedjelja, 15. decembar u 16 sati

Zasnovano na Hofmanovoj priči o začaranom princu Krcku, slatkoj nesebičnoj djevojčici i njihovom velikom neprijatelju, zlom mišijem kralju, Krcko Oraščić je jedan od najvećih baletskih klasika na svijetu.

Uz legendarnu muziku Petra Iljiča Čajkovskog i očaravajuće scene i kostime, ova prelijepa bajka istražuje univerzalne teme o ljubavi, moći i zlu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR