15 °

max 15 ° / min 12 °

Srijeda

26.02.

15° / 12°

Četvrtak

27.02.

11° / 5°

Petak

28.02.

12° / 3°

Subota

29.02.

13° / -1°

Nedjelja

01.03.

12° / 6°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ova četiri horoskopska znaka pronaći će veliku ljubav u 2020.

Mozaik

Comments 0

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ova četiri horoskopska znaka pronaći će veliku ljubav u 2020.

Početak januara sa sobom donosi i sjajan osjećaj novog početka. To je savršeno vrijeme da se ispraznite i ostavite iza sebe sve što se dogodilo u prethodnoj godini, istovremeno gledajući napred prema novim prilikama. A za neke horoskopske znakove to uključuje i pronalaženje partnera u novoj godini.

Ako težite ka tome, 2020. bi mogla biti upravo vaša godina, prenosi "Faktograf".

"Postoji nekoliko različitih stvari koje možemo sagledati u sferi odnosa - Venera je planeta ljubavnih odnosa, a Mars planeta seksualnosti, i oni ukazuju na romantična osvajanja, dok Jupiter ukazuje na avanturizam - kaže astrološkinja Moli Kardinal.

Za ova četiri horoskopska znaka rekla je da će pronaći ljubav u novoj godini.

Ovan (21. mart - 19. april)

"Ovnovi će imati priliku da omekšaju i da ponude svoje emocije i ranjivost partneru koji želi da ih čuje, kao i da pronađu čvrstinu i sigurnost", kaže ona.

Ovan se obično kreće brzim tempom usresređujući se na svoje ciljeve i dnevni red. Rijetko usporavaju dovoljno dugo da bi pronašli partnera ili razmišljali o sigurnosti.

"Takvi pridjevi obično nisu dio Ovnovog rječnika", kaže Kardinal, "pa to neće biti uspjeh bez napora, ali ako imaju volju da se pomaknu i da izađu iz svoje zone komfora, imaće koristi.

Da bi to učinio, Ovan može da pokuša da se više otvori prema osobi koja se zainteresovala za njega.  Ako izbjegavaju da vode teške razgovore, veza koju će uspostaviti mogla bi da ih iznenadi, jer će s novim partnerom će jako otvoreno pričati i lako ga upoznati.

Djevica (23. avgust - 22. septembar)

Djevica će pronaći sreću, uzbuđenje, i avanturu u novoj vezi.

"Pronalazak partnera mogao bi biti jednako jednostavan kao i započinjanje razgovora sa strancem. Ipak, Djevica može sebi pomoći u pronalasku sreće namjernim isprobavanjem novih stvari kako bi izašla iz svoje zone komfora i kako bi vidjela šta se događa", kazala je astrološkinja.

Ako do nove veze ipak dođe lako, Djevica ne bi trebalo nužno da pretpostavi da će takvo stanje trajati zauvijek. Oni bi trebalo da budu oprezni, da ne očekuju ispunjenje svih svojih očekivanja o sreći u novoj osobi, jer će vjerovatno biti iznevjereni i razočarani. Ipak, sve što se dogodi još uvijek može biti vrlo zabavno.

Strijelac (22. novembar - 21. decembar)

3. januara Mars će ući u znak Strijelca, što će sa sobom donijeti dodatnu vatru koja će ostaviti tim ljudima još veću uzbuđenost i avanturističku atmosferu nego inače.

"Strijelac po prirodi želi da uživa u svemu što život može da ponudi", kaže astrološkinja, "i ulaskom Marsa osjećaju se živahnije, živopisnije i sposobnije da potražiti neke seksi i koketirajuće situacije."

To može da rezultira kratkotrajnom zabavom ili vezom koja traje.

"S obzirom na to da je njihov vladar Jupiter upravo ušao u ozbiljnijeg i predanijeg Jarca, kad bi upoznali nekoga posebnog, mogli bi naći dugovječnost", kaže Kardinal.

Sve će se svoditi na ono što traže i trud koji su spremni uložiti u održavanje veze nakon početnog žara.  Ako Strijelac osjeća da je to to, prema partneru bi trebali biti otvoreni i to mu priznati, te se potruditi da im veza bude zabavna, kako bi opstala.

Vodolija (20. januar - 18. februar)

"Kad uđemo u 2020. godinu, planeta ljubavi Venera naći će se tačno usred svog tranzita kroz Vodolija, pokazujući onima sa ovim znakom kako ne samo da više vole sebe i druge, već i kako da kroz receptivnu energiju Venere omoguće novu vezu u svom životu", kaže Kardinal.

Nova godina može biti sjajno vrijeme da se svako vidi koga može upoznati. Ali zahvaljujući astrološkim događanjima u četiri znaka, proces će biti sve lakši.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR