15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
"Ladies Night" u Cineplexx-u

Mozaik

Tag Video
Comments 0

"Ladies Night" u Cineplexx-u

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

"Ladies Night" uz sjajnu filmsku priču "One su bombe", piće dobrodošlice, modni magazine Elle i poklone iznenađenja, zakazan je za četvrtak, 26. decembra, od 20 sati u bioskopu Cineplexx Delta City, a zbog velikog interesovanja dodatne ulaznice od danas su u prodaji.

Slavne holivudske glumice, dobitnice Oskara Nikol Kidman i Šarliz Teron i nominovana za Oskara Margo Robi, protagonistkinje su istinite priče o sunovratu najmoćnijeg čovjeka američke televizije.

Film donosi priču o tome kako su zaposlene u televizijskoj kući Fox News odlučile da prozovu dugogodišnjeg direktora te kuće, Rodžera Ailesa, koji je godinama, bez posljedica, seksualno napastvovao i uznemiravao žene koje su radile za Fox News. Podnijele su optužbe za seksualno uznemiravanje, a u zamjenu za tišinu im je ponuđena velika svota novca. Ono što je krenulo iz tišine postala je prava bomba.

"Budući da je ovo događaj kojim ispraćamo vrlo uspješnu 2019. potrudili smo se da naše posjetiteljke obradujemo vrijednim poklonima iznenađenja.

Među nagradama je putovanje u Barselonu za dvoje, zatim dvodnevni boravak u hotelu Four Points By Sheraton u Kolašinu, vaučeri za poslastičarnicu Tamu, kao i kozmetički poklon paketi Deborah Milano, Yves Rocher i pokloni Cosmetics marketa.

Za dobru atmosferu prije filma pobrinuće se DJ Prera, tako da se nadamo da će naše gošće provesti još jedno prijatno veče u našem bioskopu", izjavila jer PR Cineplexxa Olivera Bracanović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR