14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Antena M i Cineplexx poklanjaju karte

Autor: Antena M

  • Viber

Od danas na repertoaru bioskopa Cineplexx Delta City novi filmovi. Antena M preko svoje FB stranice poklanja 2x2 karte. U nastavku, pogledajte trejlere.

K’O ŠEF 

Komedija sa Selmopm Hajek u glavnoj ulozi. Najbolje prijateljice Mia i Mel uživaju u životu, vodeći njihovu kozmetičku kompaniju, koje su stvorile od nule. Nažalost, zapadaju u finansijske probleme, kada dobijaju više nego primamljivu ponudu od neprikosnovenog maga kozmetičke industrije, Kler Lune. Ta ponuda dovešće u pitanje prijateljstvo koje između Mie i Mel traje godinama.
Posao u kome se sve vrti oko ljepote, izgleda da postaje ružan.

NAPRIJED 

Iz studija Pixar Animation stiže nam potpuno nov, originalan film Naprijed pretpremijerno ove subote. Smješten u svijet fantazije, film NAPRIJED prati dva brata vilenjaka, tinejdžera, koji se upuštaju u avanturu kako bi otkrili da li i dalje postoji magija.

TAJNA IZGUBLJENOG KRALJEVSTVA

– Velika porodična avantura o ljubavi, nadi, istrajnosti i vjeri u sebe! Reditelj i scenarista ove animirane avanture Kirby Atkins - našoj publici je dobro poznat kao animator filmova Štrumpfovi 2, Alvin i Vjeverice, Džimi Neutron, kao i Spilbergovog filma Veliki dobroćudni džin. Film prati hrabrog Mozlija i njegovu porodicu u potrazi za mitskim kraljevstvom Torifanta… Sinhronizovano!

SPECIJALNE PROJEKCIJE I DOGAĐAJI

TEŽINA LANACA 3 

Specijalna projekcija trećeg dijela serijala ,,Težina lanaca” biće održana u petak 28. februara u 19:30h, prije koje će se reditelj filma obratiti gostima bioskopa.
„Težina lanaca 3" je najnovije ostvarenje filmskog serijala po kome je srpsko-kanadski režiser i producent Boris Malagurski postao veoma popularan prikazujući dešavanja na prostorima bivše Jugoslavije iz perspektive svjetskih političkih i ekonomskih kretanja.

OPERA AGRIPINA

Operu Agripina Hendl je napisao 1709. godine na libreto kardinala Vinčenca Grimanija. Premijera je prošla slavno i može se reći da je ova opera otvorila Hendlu vrata Evrope. U subotu 29. februara Agripina će biti izvedena na sceni Metropolitena, a direktan prenos u bioskopu Cineplexx Delta City počinje u 18:55h. Ulaznice u prodaji.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR