1 °

max 5 ° / min -1 °

Subota

16.01.

5° / -1°

Nedjelja

17.01.

2° / -2°

Ponedjeljak

18.01.

4° / -3°

Utorak

19.01.

6° / -3°

Srijeda

20.01.

6° / -1°

Četvrtak

21.01.

10° / 4°

Petak

22.01.

10° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Kluni prijateljima poklonio po milion dolara u kešu

Izvor: EPA-EFE/KIMMO BRANDT

Mozaik

Comments 1

Izvor: N1

Autor: Antena M

  • Viber

Kluni prijateljima poklonio po milion dolara u kešu

Holivudski glumac Džordž Kluni potvrdio je da je jednom prilikom svojim najboljim prijateljima poklonio po milion dolara u kešu.

Ta priča je još 2017. procurila u javnost preko glumčevog prijatelja Rendea Gerbera, ali je Kluni tek sad progovorio o njoj.

Kluni je u intervjuu za GQ rekao da se sve dogodilo 2013. godine, u vrijeme kada je snimio film Gravitacija.

Producenti su glumcima umjesto honorara dali procenat od zarade filma, a uprkos očekivanjima da neće proći dobro na blagajnama, Gravitacija je postala globalni hit, što mu je omogućilo pozamašnu zaradu.

"Amal i ja smo se tek upoznali i još nijesmo bili u vezi. Bio sam samac. Svi smo starili, a i većina mojih prijatelja je starija od mene.

I pomislio sam, sve što imam su ti momci koji su mi tokom 35 godina pomagali na ovaj ili onaj način. Spavao sam na njihovim kaučima kad sam bio švorc. Pozajmljivali su mi pare kad sam bio švorc. Godinama su mi pomagali kad god mi je bila potrebna pomoć. I ja sam njima pomagao. Dobri smo prijatelji", naveo je Kluni, a prenosi NME.

"I pomislio sa da bez njih ne bih imao ništa od ovoga. Zaista smo bliski, i zapravo mi je palo na pamet da bi, kada bi me udario autobus, svi oni bili u testamentu. Pa, zašto dovraga čekam da me udari autobus", nastavio je poznati glumac.

Tako da je pribavio 14 miliona dolara u kešu, kupio 14 putnih torbi u koje je spakovao po milion dolara, i pozvao 14 svojih najbliskijih prijatelja u goste.

"Izvadio sam mapu i pokazivao im sva mjesta na svijetu i stvari koje sam uspio da vidim zahvaljujući njima, i pitao sam ih: ‘Kako ljudima da se odužiš za to?’ Onda sam rekao: ‘Pa, šta kažete na milion dolara?’ A najzabavnije od svega je da je to bilo 27. na 28. septembar, a sasvim slučajno, 27. septembra naredne godine sam se oženio", naveo je Kluni.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR