14 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Petit Bateau i danas nagrađuju: Današnja dobitnica  Maja Jovanović

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Antena M i Petit Bateau i danas nagrađuju: Današnja dobitnica Maja Jovanović

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Antena M i partneri nagrađuju - svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce.

Danas je bila najbrža Maja Jovanović.

 Tekst sa informacijama o dnevnoj nagradi biće objavljivan svakog dana na portalu Antena M, a najbrži čitalac koji pošalje mail na [email protected], postaće dobitnik nagrade koje obezbjeđuju naši sponzori.

Današnji partner je Petit Bateau.

O kompaniji Petit Bateau

Petit Bateau, kultna francuska marka, osnovana 1893. godine, sinonim je za najudobniju pamučnu odjeću namijenjenu djeci.

Od 20.8.2018. Petit Bateau svoja vrata otvara i u Podgorici, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog 151 (pored Hotela Premier).

Petit Bateau je brend kojem je prepoznatljiv stil na prvom mjestu, a ne praćenje trendova. Nadaleko je poznat kao prvi proizvođac dječije odjeće kao što su: pamučne gaćice, dječiji body kratkih rukava, dječiji body dugih rukava, majice okruglog izreza i uzorak od 1000 prugica. Glavni razlozi uspjeha i prepoznatljivosti Petit Bateau-a su: najkvalitetniji pamuk, boje (bijela, plava, crvena i žuta), pruge, pletivo i specijalni detalji u šivenju, kao i činjenica da se svaki komad odjeće proizvodi u Francuskoj.

Kolekcije su idealne za uzrast od 0 do 12 godina, a modeli meki i udobni.

Posjetite nas i obradujete svoje mališane.

Podaci o radnji:Bulevar Svetog Petra Cetinjskog 151, Podgorica Kontakt: +382 67 699 723

Inače, Petit Bateau posluje u okviru firme Samms.

Kompanija Samms je osnovana u maju 1994. godine. Danas, nakon vise od dvadeset pet godina uspješnog poslovanja na teritoriji Crne Gore, SAMMS je vlasnik franšiznih trgovina za 12 svjetskih modnih brendova: MaxMara, Weekend, Max&co, PennyBlack, LiuJo, Twin-Set, HugoBoss, Paul&Shark, Ermenegildo Zegna, Gerry Weber, Pinko i Petit Bateau.

Pored franšiznih trgovina u Podgorici, SAMMS ima i monobrend radnje na primorju: Max Mara,  Twin Set i Pinko u Portu, Liu Jo u Tivtu i Baru, Gerry Weber u Baru, Paul&Shark u Portu i u okviru hotela Splendid.

Takodje, SAMMS ima i multibrend shopove: MAM., u Bulevaru Dzordza Vasingtona u Podgorici, u shopping centru Plaza u Budvi i u TC Lekic u Baru.

SAMMS je otvarajući franšizne trgovine u glavnom gradu, koje predstavljaju specijalizovane radnje identične onima koje se mogu vidjeti u Rimu, Milanu, Parizu ili Londonu, dao doprinos kulturi i stilu kako grada, tako i cijele države.

Praćenje modnih trendova i otvaranje novih franšiznih trgovina kao i definisanje kvalitetnog koncepta tržišno i modno orjentisane kompanije osnova je poslovne politike  SAMMS-a.

POSJETITE CRNOGORSKI MONTENAPOLEONE!

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR