6 °

max 6 ° / min -2 °

Ponedjeljak

18.01.

6° / -2°

Utorak

19.01.

6° / -1°

Srijeda

20.01.

7° / 2°

Četvrtak

21.01.

10° / 6°

Petak

22.01.

12° / 10°

Subota

23.01.

11° / 10°

Nedjelja

24.01.

10° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Antena M i Silver Gift Jewelry&Watches nagrađuju, dobitnica Maša Rakočević

Mozaik

Comments 0

Autor: Antena M

  • Viber

Antena M i Silver Gift Jewelry&Watches nagrađuju, dobitnica Maša Rakočević

I danas nastavljamo akciju nagrađivanja čitalaca Antene M.

Antena M i partneri će do kraja godine svakog dana nagrađivati po jednog najbržeg čitaoca.

Tekst sa informacijama o dnevnoj nagradi, biće objavljivan svakog dana na portalu Antena M, a najbrži čitalac koji pošalje mail na [email protected], postaće dobitnik nagrade koje obezbjedjuju naši sponzori.

Današnji poklon obezbijedio je partner Silver Gift Jewelry&Watches. Riječ je o srebrnoj ogrlici iz kolekcije Madre di perla, trenutno jedne od najtraženijih u Silver Gift ponudi. Kolekciju karakterišu elegantni komadi koji kombinuju srebro u različitim bojama i prirodni poludragi kamen sedef, a mušterije ih najčešće biraju kao poklon u posebnim prilikama.

Današnja dobitnica je Maša Rakočević.

O kompaniji

Još od otvaranja prvog prodajnog mjesta 2012. godine, Silver Gift Jewelry & Watches [2] istakao se širokom ponudom srebrnog nakita atraktivnog dizajna i pristupačnih cijena. Osim najkvalitetnijeg nakita od srebra, u ponudi su i kolekcije satova popularnih brendova kao što su Casio, G-Shock, Superdry, Paul Hewitt, Ferucci, Daniel Klein, Homies, Navi Force, Polo i drugi.

Osim što uljepšava i upotpunjava stil, nakit može da inspiriše, ohrabri i osnaži onog ko ga nosi. Silver Gift mušterijama nudi mogućnost da sami kreiraju nakit koji najviše odgovara njihovom stilu i ličnosti. Graviranjem inicijala, imena, važnih datuma i poruka dobija se jedinstveni komad nakita posebne vrijednosti, što ga čini savršenim poklonom za svaku priliku.

U Podgorici Silver Gift Jewelry & Watches nalazi se na tri lokacije: u Ulici slobode 68, u šoping molu Delta City (na spratu) i u ulici Ivana Vujoševića 29; na Cetinju u Njegoševoj ulici broj 18, i u Kotoru u Starom gradu na adresama 356 i 448.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR