11 °

max 19 ° / min 10 °

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce: Današnja dobitnica Jovana Knežević

Mozaik

Comments 0

Svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce: Današnja dobitnica Jovana Knežević

Autor: Antena M

  • Viber

Antena M i partneri nagrađuju - svakog dana do kraja godine poklon za najbrže čitaoce.

Tekst sa informacijama o dnevnoj nagradi biće objavljivan svakog dana na portalu Antena M, a najbrži čitalac koji pošalje mail na [email protected], postaće dobitnik nagrade koje obezbjeđuju naši sponzori.

Današnji partner je firma Toneri Podgorica, a danas je prva poslala mejl Jovana Knežević.

O firmi:

Firma osnovana početkom 2018 godine, u samom pocetku bavili smo se samo preprodajom toner kaseta i sitnog kancelarijskog materijala, vremenom razvijajući posao na neki veći nivo uspostavili smo dosta novih kontakata sa kupcima u zemlji i shodno svemu povećavao se obim posla a i zahtjevi samih kupaca. 

Prateći promjene zahtjeva kupaca kao i potreba na samom tržištu i naše poslovanje se promijenilo,  pa shodno tome danas pored pomenutih artikala našim kupcima možemo ponuditi kompletan kancelarijski materijal i računarsku opremu.

Da bi bilo koja kompanija, organizacija ili pojedinac ostvario bolji poslovni uspjeh, neophodno je da posjeduje odgovarajući kancelarijski inventar, a mi smo tu da klijentima obezbjedimo sve za što jednostavnije i brže poslovanje.

U svojoj ponudi imamo pažljivo odabrane artikle, sada kada se na tržištu nalaze proizvodi sa izrazito velikim razlikama u kvalitetu, mi se trudimo da ponudimo prije svega kvalitet kako bi zadovoljili i kupce sa najstrožijim zahtjevima, u svom asortimanu imamo kvalitetne proizvode renomiranih proizvođača, vodimo brigu o svim našim kupcima, i trudimo se da budu ispoštovani u najkraćem mogućem roku.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR