16 °

max 16 ° / min 6 °

Subota

20.04.

16° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tri najpametnija horoskopska znaka - jedan od njih je imun na prevare i manipulacije

Mozaik

Comments 0

Tri najpametnija horoskopska znaka - jedan od njih je imun na prevare i manipulacije

Izvor: Noizz.rs

Autor: Antena M

  • Viber

Među horoskopskim znacima tri krasi izuzetna intelektualna znatiželja, ali i velika pronicljivost. Oni su dovoljno pametni da ne dozvole da ih neko prevari ili da njima manipuliše.

Blizanci

Blizanci još od malih nogu vole da istražuju i ispituju sve oko sebe. Vrlo su radoznali pa ih zanima puno stvari iz različitih područja, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Vrlo su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima s kojima mogu da vode konstruktivne razgovore, a takođe traže inteligentnog partnera s kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da nema stvari u koju Škorpijin prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli prodrijeti. Oni uvijek teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao. Njima nemojte pokušavati da manipulišete jer su oni ti koji to rade, a vrlo lako provale i tuđe namjere.

Strijelac

Oni uvijek imaju potrebu da znaju više i djeluju često prilično neozbiljno. Međutim, oni su i te kako pronicljivi i dobro znaju da procijene situaciju. Vrlo su društveni i znaju kako s ljudima. Oni već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a takođe i dobro procijene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i prirodne nauke su im jača strana. Vole da ulažu u sebe i svoj intelekt tokom cijelog života.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR