10 °

max 19 ° / min 9 °

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

22° / 13°

Srijeda

01.05.

19° / 14°

Četvrtak

02.05.

19° / 12°

Petak

03.05.

15° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Jeste li već pogledali seriju koja je prestigla Squid Game: Priča o bibliotekaru koji uhodi žene

Mozaik

Tag Video
Comments 0

Jeste li već pogledali seriju koja je prestigla Squid Game: Priča o bibliotekaru koji uhodi žene

Izvor: klix.ba

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Trenutno najgledanija serija na Netflixu je "Ju" (You), psihološki triler o knjižničaru Džou Goldbergu koji se razvija opsesiju prema ženama koje mu se sviđaju i zatim ih uhodi. Njegova priča obojena je tragedijama i ubistvima, ali uprkos bizarnosti vješto osvaja gledaoce širom svijeta.

Prva sezona serije predstavljena je 2018. a druge dvije objavljene su 2020. i 2021. Dan prije nego što će na Netflixu biti premijerno prikazana treća sezona, producenti serije najavili su da je u toku rad na četvrtom nastavku.

Ukoliko ste bili obožavaoc serije "Dekster" (Dexter), onda će vas "Ju" osvojiti već u prvih nekoliko epizoda. Priča počinje u njujorškoj knjižari, gdje Džo upoznaje Ginever Bek (Elizabeth Lail) i zaljubljuje se u nju, i počinje da je uhodi. No čak i nakon što započne ljubavnu vezu s djevojkom koju simpatiše, Džo ne prestaje s uhođenjem - zbog čega sebi stvara dodatne komplikacije.

Druga i treća sezona nastavljene su u istom tonu, sa jednakom dozom drame i bizarnosti. Džo seli od Njujorka, preko Los Anđelesa, sve do malog predgrađa Madre Linda pokušavajući pobjeći od mračne prošlosti i pronaći svoju veliku ljubav.

Pen Badgli, američki glumac najpoznatiji po ulozi u seriji "Džosip Girl" (Gossip Girl), maestralno tumači lik Džoa Goldberga, no velike pohvale zaslužuje i ostatak glumačke postave serije. Kroz tri sjajne sezone u vodećoj ekipi pojavljuju se i Viktoria Pedreti, Elizabet Lail, Dzems Skukuli, Ambir Čilders, Skot Spidman i mnogi drugi.

Serija je na IMDB-u odvijenjena sa 7,7, a na stranici Roten Tomatoes sa 93 posto. Trenutno je glavna tema na društvenim mrežama, a dostupna je na Netflixovoj platformi.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR