14 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mini Maus će prvi put u istoriji da promijeni odjeću: Oblači je čuvena kreatorka

Izvor: Pixabay

Mozaik

Tag Gallery
Comments 0

Mini Maus će prvi put u istoriji da promijeni odjeću: Oblači je čuvena kreatorka

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Po prvi put u istoriji, Mini Maus će svoju kultnu crvenu haljinu sa tačkicama zamijeniti dizajnerskim odijelom – pantalonama i odgovarajućom mašnom.

Čuvena Diznijeva mišica će privremeno obući plavo odijelo sa crnim tačkama koje je dizajnirala Stela Makartni za proslavu 30. godišnjice Diznilenda u Parizu. Nova odjeća će Mini učiniti „simbolom napretka", kaže dizajnerka.

Tematski park će 6. marta obilježiti svoju treću deceniju „blistavom" novom predstavom ispred Zamka Uspavane ljepotice, koji je nedavno ponovo otvoren nakon 12 mjeseci renoviranja.

Makartnijeva je rekla da je Mini „uvijek imala posebno mjesto u njenom srcu" i da je bila „oduševljena što radi sa jednom, jedinom, legendarnom Mini Maus".

- Ono što volim kod Mini je činjenica da ona oličava sreću, samoizražavanje, autentičnost i da inspiriše ljude svih uzrasta širom svijeta. Plus, ona ima tako sjajan stil! - rekla je dizajnerka.

- Željela sam da Mini obuče svoje prvo odijelo sa pantalonama u Diznilendu u Parizu, pa sam dizajnirala za nju – plavi smoking. Ovo čini Mini Maus simbolom napretka za novu generaciju. Nosiće ga u čast mjeseca ženske istorije, u martu 2022 - dodala je Makartni.

Dizajnerka će takođe lansirati „jedinstvenu" majicu Mini Maus kao dio njene saradnje sa kompanijom „Volt Dizni” a povodom Međunarodnog dana žena, 8. marta.

Kako navode iz Diznilenda u Parizu, Makartnijeva će takođe izdati ograničenu seriju proizvoda inspirisanu Diznijevim klasikom Fantazija iz 1940. počevši od proljeća.

I Mini i Miki Maus, zajedno sa ostatkom glumačke ekipe, uključujući Paju Patka i Patu, Šilju i Plutona, takođe će nositi nove kostime kreirane specijalno za emisiju povodom proslave godišnjice.

U promo-video snimku, likovi su „izašli na modnu pistu" kako bi pokazali svoje nove kostime. Miki nosi odijelo boje lavande i srebrne boje i cilindar, dok je Mini nosila reflektujuću ružičastu haljinu sa odgovarajućom mašnom i blistavu verziju svojih jarkožutih cipela.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR