11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Čolomania ponovo zatresla Ameriku

Izvor: screenshot/facebook-purelive music

Mozaik

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Čolomania ponovo zatresla Ameriku

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Čolomania je ponovo zatresla Ameriku. Američko -kanadska turneja legendarnog Zdravka Čolića tokom majske turneje 2022 obuhvatila je nastupe u Atlanti, Los Anđelesu, Torontu, Čikagu, Finiksu, Vankuveru, Edmontonu i Njujorku.

PURE LIVE MUSIC

Brojna ekipa muzičara ukrcala se na avion 4. maja putovanjem do Atlante preko Istanbula. Amerika će ovoj jedinstvenoj ekipi ostati u najljepšem sjećanju.

Ljudi su se nakon korone poželjeli dobre svirke, druženja, provoda..Svaki koncert bio je te noći najbolji na svijetu...publika prepuna dobre energije napuštala bi dvorane sa osmjehom i pjesmom na usnama..Misija je uspjela...Čola je pjesmom vratio radost ljudima.

PURE LIVE MUSIC

Seriju ovogodišnje turneje besprekorno je organizovao Aci Marsenić, vlasnik muzičke kuće “Pure Live Music”, koja već po tradiciji organizuje nastupe Zdravka Čolića na američkom kontinentu.

Koncerti u prepunim dvoranama u Atlanti 6. i 7. maja u Finiksu zauvijek će ostati u čarobnom sjećanju svima koji su tada bili dio muzičkog ugođaja.

"Lijepo je svirati našim ljudima na ovako velikim daljinama, jer uvijek imamo utisak da im muzikom donesemo dio rodne grude kroz neprolazne Zdravkove pjesme i naš uvježban i nadasve iskusan bend", kaže gitarista Vladan Vučković, eksluzivno za Antenu M.

PURE LIVE MUSIC

Nakon Finiksa, kako navodi Paja, gitarista, nekoliko dana su proveli uživajući u čarima Las Vegasa.. Da li je bilo kockanja...da li se neko okušao na ruletu..nijesmo uspjeli da saznamo.. ali da su uživali, definitivno jesu.

Caption

Slijedi novo ukrcavanje na avion i pravac Los Anđeles...koncert je zakazan za 13. maj, a publika nestrpljiva da dočeka legendu jugoslovenske muzike.

Vladan Vučković- Paja

Svirali su u Mayan theatre čija unutrašnjost podsjeća na drevnu civilizaciju Maja,navodi Paja.

Prostor je veoma poznat i u njemu su nastupale mnoge svjetske zvijezde.Noć je bila prepuna emocija, Čola i bend ponovo su dali svoj maksimum, koji je po ko zna koji put uzvraćen nesebičnom ljubavlju publike.

Prepun utisaka, kakve samo možete da doživite svirajući sa najboljim, Vladan Vučković kaže da su putovanje nastavili letom za Vankuver u Kanadi.

"Svirali smo u sjajnoj sali Hard Rock Casina. Bili smo u Vankuveru nekoliko dana a onda se preselili u Toronto gdje smo svirali u klubu Rebel, u kome smo već ranije svirali. Sjajan rokerski klub. Onda smo ponovo letjeli ka Vankuveru, da bi svirali u Edmontonu, koji je blizu Vankuvera.

U sali koja se zove Union odsvirali su jedan od najlepših koncerata sa puno emocija i sjajne energije

Ponovo smo prešli u Ameriku i jer su imali zakazana još dva koncerta koncerta, u Čikagu i Njujorku u salama u kojima su već svirali", priča Paja.

Noć u Njujorku bila je posebna, emotivna, prepuna dobre energije.. bend naštimovan a publika horski prati Čoline pjesme od prvog do posljednjeg takta...I kako reče Čola u jednom intervjuu ovog puta su se dobro napjevali ali i oznojili..sve zarad zadovoljstva publike..

Pa neka tako ostane.. neka tako bude i sljedeći put…

A Ćoli želimo srećan rođendan.

Ova priča je mali poklon od Antene M.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR