10 °

max 16 ° / min 10 °

Utorak

23.04.

16° / 10°

Srijeda

24.04.

15° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

18° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 11°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bioskop Cineplexx BIG Podgorica slavi rođendan!

Mozaik

Comments 0

Bioskop Cineplexx BIG Podgorica slavi rođendan!

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Bioskop Cineplexx Big Podgorica slavi rođendan i poziva vas na rođendansko druženje u nedjelju, 11. decembra, sa početkom od 11 sati!

Sve ljubitelje filmske umjetnosti očekuju sjajni filmovi na repertoaru po specijalnoj cijeni ulaznice od 2,00€ za sve 2D i 3D filmove.
Na programu će se naći najnoviji filmski hitovi među kojima: “Lamborgini: Čovjek koji je stvorio legendu”, biografska drama o jednom od najbogatijih ljudi u Italiji koja ocrtava dug život slavnog preduzetnika od proizvodnje traktora na početku njegove karijere pa sve do proizvodnje legendarnih Lamborgini luksuznih automobila, zatim krimi-akcija “Poker Face” u kojoj se oskarovac Rasel Krou, Lijam Hemsvort i RZA upuštaju u napetu partiju pokera u kojoj je ulog veći od života.

Publika će moći da uživa i u domaćoj drami “Vera”, istinitoj priči o Veri Pešić, špijunki iz vremena II svjetskog drama, ali i u neobičnom spoju komedije, horora i trilera u filmu “Meni” sa Ralfom Fajnsom i Anjom Tejlor-Džoj u glavnim ulogama. Na repertoaru će se naći i jedan od najgledanijih filmova iz proteklog perioda romantična komedija “Karta za Raj” sa holivudskim zvijezdama Džulijom Roberts i Džordžom Klunijem.

Na repertoaru će se naći i filmovi “Crni Panter: Vakanda zauvijek”, “Osmjeh”, Komedija na tri sprata” i “Crni Adam”.
Najmlađi posjetioci imaće priliku da uživaju u najnovijem crtaću iz Šrekovog univerzuma “Mačak u čizmama”, sa omiljenim, šašavim, neustrašivim mačkom koji obožava mlijeko, ali i u animiranim avanturama “Čudesni svijet”, “Malci otpisanici”, “Dječak delfin” i “ Malci 2: Gruov početak”. Svi filmovi za djecu su sinhronizovani na naš jezik.

Ulaznice za 11. decembar se nalaze u prodaji i dostupne su na blagajnama bioskopa Cineplexx BIG Podgorica.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR