10 °

max 10 ° / min 3 °

Utorak

28.03.

10° / 3°

Srijeda

29.03.

10° / 2°

Četvrtak

30.03.

13° / 4°

Petak

31.03.

13° / 6°

Subota

01.04.

13° / 10°

Nedjelja

02.04.

13° / 9°

Ponedjeljak

03.04.

9° / 4°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Najsrećniji datumi u februaru 2023. Slijede dani koji donose posebnu energiju

Izvor: Pixabay

Mozaik

Comments 0

Najsrećniji datumi u februaru 2023. Slijede dani koji donose posebnu energiju

Izvor: Magazin Novosti

Autor: Ana Ašanin

  • Viber

Februar je vrijeme kada je zima u završnoj fazi. Moguće je da će u ovom mjesecu već polako početi sve da miriše na proljeće.
Astrolozi ističu da će u februaru biti tri posebno pozitivna dana, odnosno dana moći. Trenutno dolazi najpovoljnije doba godine, tako da svaki dan možete sresti nove prilike na putu. Tražite ih u svim događajima koji vam se sada dešavaju.

Tri srećna datuma u februaru:

2. februar - datum ogledala

Ovog dana imamo niz 02-02 koji predstavlja datum ogledala, jer nam pomaže da otvorimo oči za ono što se dešava i shvatimo značenje događaja koji su se odigrali u bliskoj prošlosti. Ovo je dan kada ljudi treba da razmišljaju detaljnije, kao i da se ponašaju u skladu sa planovima. Broj 2 pojačaće snagu volje, daće vam energiju, motivaciju i želju da preuzmemo liderske kvalitete.

5. februar – Kvadrat Venere i Marsa

Ovo je povoljan aspekt koji može imati značajan uticaj. Ovo će biti dan snage, povoljan za bavljenje poslovima, ali i za posvećivanju ljubavi. Ako želite, možete da se opustite i odmorite. Možete ostati kod kuće, opustiti se ili otići sa prijateljima ili nekom značajnom osobom na zanimljivo mjesto.

11. februar – Merkur ulazi u Vodoliju

Treći dan moći je dan kada Merkur ulazi u Vodoliju. U Vodoliji se ova planeta osjeća veoma dobro. To znači da će se 11. februara u svakom od nas probuditi želja za znanjem, naukom i novim vještinama. Slušajte svoju intuiciju ovog dana i nemojte se plašiti da radite ono što vam je potrebno. Od 11. februara dolazi period kada će svaka osoba postati bolja. Čak i ove subote možete bezbjedno da promijenite situaciju - sredite dom, kupite novi namještaj, idite na putovanja.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR